Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jeho jméno

Od: ojj

Nazdar! Vzpomněl jsem si na jedno zpěváka kterej se mě líbil bohužel já trumbera sem zapoměl jméno pamatuju si jenom že měl knírek vypadal skoro jako mexičan nebo fakt už nevím a ve video-songu si pamatuju že maloval na oblohu nějákou křídou nebo spíš houbou... Díky všem za odpovědi a snad mě ho připomenete :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hlavneklid
hodnocení

0x
Napred se nauc psat vystizne titulky dotazu.
ojj
hodnocení

Ty musíš být pěkně pitomej tebe asi v mládí šikanovali a tak sis řekl že budeš chytrej v gramatice a budeš každýmu připomínat chyby. Nenapsal sem ten přispěvek aby mě tady odpověděl nějákej magor. Takže prosím o odpověd "inteligentního" člověka. A ty radši padej od počítaču a internetu a di si najít kamarády

OOJ, nevšiml jsem si,že by HLAVNE KLID poukazovat na Tvou gramatiku /která je fakt hrozná/, *zed*jen Tě upozornil na lepší vložení nadpisu!Ale nadávat a psát jako prase Ti vážně jde,takže to spíše hovoří o Tvé "inteligenci"*zed* Zkus zamést napřed před vlastním prahem /pokud pochopíš,co je tím myšleno/ Jinak se ptej svých kamarádů Tvé úrovně!*bzum*

lidka*
hodnocení

0x

Bylo by dobré, kdybys upřesnil dobu, kdy zpíval. Mám jednoho před očima - na jméno jsem si zatím nevzpomněla. Ale ten byl z doby okolo roku 1960? Zpíval takovým chraplavým hlasem a také jestli dobře pamatuji - písničku Armstronga.*tuc*

doplněno 25.04.11 10:34:

A ještě mám přání *modla* - přestaňte se hádat a napadat - začíná to být snad nějaká móda? :(

ojj
hodnocení

Ne ne rok je spíš 1995+ a myslím že ještě pořád zpívá

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Kdybys napsal aspoň jestli to byl našinec nebo cizinec, pop, dance, folk, ultra brutal death metal ... Typnu : John Scatman;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]