Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Názvy Písní

Od: xxxxxx* odpovědí: 4 změna:

Prosim poradte kdo zpívá a jak se jmenuje písnička s textem NA ČASY SE BLÝSKÁ DOMA NEMÁM ZDÁNÍ NA ČASY SE BLÝSKA CHCI BEŽET DLOUHOU PLÁNÍ KDE MI VÍTR VLASY ROZCUCHÁ UPADÁ ME DIVNÁ PŘEDTUCHA... Je to taková rychlá veselá písnička moc prosím já už to hledám dva dny už nevím jak bych to jinak mohl zjistit.

A ješte bych potřeboval zjistit písničku s textem SNAD BUDE Z NITRY A MOC CHYTRÝ JEDEME DO NITRY POJEDEME DO NITRY nebo nejak tak byl ten text v originále je to Cher-I Got You Babe

A ješte bych potřeboval zjistit název písničky s textem THE SUN SHINE DOWN ON SAN FRANCISCO BE nebo nejak tak je ten text já zas nejak moc dobře anglicky neumím

A název písničky z filmu 14 hodin strachu na konci před titulkami tam zpívají neco jako RAIN DOWN ON ME zkoušel jsem proste i hledat soundtracky ale proste u tohoto filmu to není na internetu ten soundtrack. Jo tak moc prosim jestli neco z toho znáte tak prosim poradte.Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzyck
hodnocení

0x

ta 3. tí je myslím tohle: The Beautiful South - Don Marry Her

xxxxxx*
hodnocení

Jo Díky Moc.

pt®
hodnocení

0x

Našla jsem kompletní zpěvník, ale projděte si seznam. - stařenka

zpevnik.100plus.cz/...

hook
hodnocení

Ta první jsou asi toulavý sny od Denisy Markové.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]