Nejste přihlášen/a.
dobrý den,
chtěl bych se vás zeptat: Je mi 18 let a nemohu najít přítelkyni. Vedu spořádaný život - nekouřím, nepiji, na diskotéky a podobné akce nechodím, vyjadřuji se slušně, a chtěl bych, aby byla taková i má přítelkyně. Bohužel to je velký problém, hodně holek vede zhýralý život. Myslíte, že dělám něco špatně a že nemám v dnešní době šanci najít sobě rovnou přítelkyni? Opravdu dnes holky upředsnostňují diskotéky před třeba procházkou po městě?
Děkuji za vaše názory.
Dobrý den.
Určitě i v dnešní době máte šanci najít slušnou, sobě rovnou přítelkyni. Ne všechny holky vedou zhýralý život, jak říkáte. Samozřejmě nemusíte hledat na diskotékách.Jsou i jiná místa, kde se můžete seznámit. Chodíte do školy nebo do zaměstnání, máte nějaké koníčky, sportujete. Využijte každou příležitost. Třeba i při zmiňované procházce po městě můžete svou lásku potkat.
Špatně určitě nic neděláte, ze svých nároků neslevujte. Přeji hodně štěstí.
Nejste ojedinělý mladý muž s takovými názory. Já mám doma taky jednoho takového - svého syna ve vaše věku. A ano, je to velice těžké najít děvče vašich nároků. Ale to neznamená, že taková děvčata neexistují. Existují, ale dost možná že sedí doma a mudrují, kde si najdou pro sebe chlapce, který nekouří, nefetuje, neskáče z jedné holky na druhou... Nevím, co vám poradit. Snad jen, že ji jednou určitě najdete, třebas někde na netu...
děkuji za podporu. Určitě bych si s Vaším synem rozuměl, jsem rád, že nejsem jediný, kdo má takovýto názor.
Tipnul bych tě třeba na seznámení v knihovně.Třeba tam vedle nějaký shoď omylem hromadu knih(záminek se tam myslím najde hodně) a mohlo by tu být vyžší procento těch slušnějších dívek.Na diskošku by mě taky nikdo nedostal.A k disko holce bych důvěru nenašel.
Upřímě,já v tvym věku sem to zkoušel hlavně na starší(okolo 40ti)Lépe se s nimi seznamuje a má to i víc výhod.
Hlavně si nemysli že najdeš tu pravou na poprvé(i když se to nedá vyloučit)
doplněno 25.11.12 05:39:Jo a ty čtrycítky nejlépe plnoštíhlé.Ty na zajdu spíš zaberou.A navíc může mít fajn dceru.(A to bude terno.)
Tak já na ty diskotéky chodil, chvilku jsem i kouřil a dost jsem i pil a holku jsem tam nenašel. Naopak jsem svou stávající, dá se říci první, přítelkyni "sbalil" v 21 letech právě při těch procházkách po městě, jezdili jsem na výlety a společně jsme vlastně na žádné diskotéce nikdy nebyli, ani jeden z nás nepije a nekouří. Dnes máme 3letého syna... Takže o tom to opravdu není Můžeš být v klidu a na tu pravou si počkat... A když budeš o nějakou stát, jdi do toho hlava nehlava, abys později ničeho nelitoval!
Ne, jen hledáte ve špatných vodách. Není třeba chodit "pařit", ale lidé se obecně seznamují při společných aktivitách, koníčcích apod.
Když budete sedět doma (neuvádíte, zda chodíte vůbec někam), žádná princezna na Vás nezazvoní. Jaké máte koníčky? Právě u nich se dá najít spřízněná duše
A věřte, že Vaši povahu mnoho dívek ocení, nicméně bych se poohlédla po starší dívce. Dnešní 18ky mají málokdy v hlavě něco jiného, než chlastání, dikotéky, oblékání apod.
doplněno 17.11.12 18:27:Jojo, nočními rozjezdy jsem také často jezdila a s hrůzou se ptala, zda je tohle "budoucnost národa":D:D
V kažřdé věkové kategorii jsou lidičky od velmi slušných až po velmi neslušné. Jde jen o to, jak je najít.
Kamarád dlouho marně hledal ženštinu, která nechlastá, ale hledal ji po hospodách. Paradoxně ji našel, na druhé straně baru, obsluhovala a alkohol pije zcela výjimečně, dnes spolu plánují rodinu...
Určitě máš šanci tu SVOJI najít, jen musíš hledat na správných místech...
Zkus si najít nějaký tvým hodnotám a názorům blízký koníček, je pravděpodobné, že by se tam mohli vyskytovat lidé podobného ražení. Z fleku mě napadá dobrovolnictví, ale možností budou určitě další spousty.
Nebo třeba pokud rád čteš, sleduj, zda v nějaké blízké knihovně neprobíhají ěnjaké debaty, přednášky, atd.
Pokud se budeš hlásit na VŠ, na některých oborech je šance potkat takové děvče dost velká.
Píšete, jak vedete spořádaný život, ale už nepíšete, jak hledáte potencionální přítelkyni? Kam chodíte, kde hledáte? Samozřejmě, když v dnešní době, ve svém věku, nekouříte, nepijete, na diskotéky nechodíte, tak jste, promiňte mi to, tak trochu exot. Je to samozřejmě chvályhodné (trochu mi připadáte, jak se popisujete, jako Mirek Dušín), ale v tom případě musíte při hledání vyvinout trochu důvtipu a odvahy a sebevědomí. Já jsem o dost starší a ani nevím kde bydlíte, takže Vám nemohu poradit kluby, kam chodí mladí lidé a kde se tolik "nehýří" - to musíte objevit Vy. Myslím, že se stačí kolem sebe dívat a nestydět se oslovit slečnu - ať už na zastávce, ve vlaku (tak se seznámila moje sestra a už je 4O let šťastně vdaná), můžete potkat slečnu venčící pejska a zeptat se na rasu... Možností je spousta. A pokud jste " Mirek Dušín", tak je tu ještě kroužek filatelistů, šachový kroužek...
No jen jestli nemáte dnes tak trochu vysoké nároky.Sám nikam nechodíte,odsuzujete diskotéky a říkáte zhýralý život? Proč? Co je na tom jít občas na diskotéku a zatancovat si?Hledáte nekuřačku-dobrá, to je v pořádku,protože vás to může obtěžovat .Co je na tom si dát občas skleničku dobrého vína?
Já jsem názoru,pokud jsou lidé mladí,mají si užít co nejvíce - cestovat,být ve společnosti a to nemyslím jen diskotéky,divadla kina,koncerty,kluby,sportovat,joga, box atd je toho spoustu...Kdy by si měl člověk užít ,když ne mladý?Až bude mít rodinu a děti? To také,ale nemyslím že to bude často a tak odvázaně.Samozřejmě vše s mírou.Neříkám tím,že si máte najít opilečku.prostě trochu soudnosti.Buďte víc otevřený k dění kolem vás,Choďte hodně mezi lidi,nebuďte doma sám.Bavte se a uvolněte a uvidíte,že nakonec nějaké děvče najdete,s kterou vám bude dobře a jí s vámi.Ono to přijde a možná ,když to budete nejméně čekat.
Budou vánoční trhy,třeba do jedné jemně! vrazíte.
Mimochodem,procházka po městě asi nebude to pravé,pokud nebydlíte třeba v Praze nebo jiném historickém městě.Já osobně se městu pokud možno obloukem vyhnu.Raději jdu do lesa nebo na prohlídku zámku,výstavy atd.Město není pro každého!
Máte jistě pravdu. Zde jde o to, jak má člověk uspořádáný pomyslný žebříček hodnot. Vy jste to bral řekl bych, ze všeobecného pohledu.
Samozřejmě neříkám, že nikam nechodím, a že bych nikam nechodil ani se svojí případnou přítelkyní. Není nic špatného si jít zatancovat, ale nemusí to být přece na diskotéce. Když jdete na diskotéku, necháte tam hodně peněz jenom na vstupném, pak si obvykle koupíte(ze slušnosti) nějaké jídlo či pití, nemůžete si pomalu vůbec povídat, neboť hudba hraje příliš hlasitě, čímž si také mimochodem ničíte sluch. A to nemluvím o tom, že když přijdete domů, máte oblečení cítit kouřem, neboť na diskotéce se kouří a pak obvykle prospíte celý den. To opravdu není můj styl, víkend raději prožiji jinak, peníze investuji také smysluplněji a zdraví si také ničit nehodlám. Mám s ním už teď nějaké problémy, tak si nechci zadělávat na další.
Ke sportování - dnešní doba je o tom, že se sportuje čím dál tím méně, mám hodně kamarádů( a i z doslechu od bývalých spolužaček), kteří sportu rozhodně neholdují.
Víte, pro mě samozřejmě po zdraví, je nejdůležitější rodina, jsem spíše rodinný typ. Takže jelikož přes týden většinou není čas, tak o víkendu bych se chtěl s přítelkyní alespoň trochu užít, tzn. mít den pro sebe a jít třeba na nějakou tu výstavu(tu procházku po městě jsem uvedl jako příklad) a pak třeba navštívit někoho z rodiny(mám vzdáleného bratrance, který se svou slečnou - jsou tedy oba už o nějaký rok starší, o víkendu klidně navštíví vzájemně své prarodiče a věřte, že je to přínosem pro obě strany).
Zdravím, myslím si, že takových holek běhá po světě hodně. Problém je v tom, najít je. To jsou ty, které většinou sedí doma a vyhýbají se takřka všemu. Taky jsem kdysi takovou holku chtěl, ale zjistil jsem, že to není pro mě to pravé. Nevadí mi když holka chodí na diskotéky a další akce. Trochu alkoholu a cigaret o víkendu toleruju. Tobě přeju hodně štěstí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.