Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznáte jméno filmu?

Od: lucka5 odpovědí: 2 změna:

Kdysi jsem viděla film - spíše pohádku (pochází tak z 80tých let) pamatuji si jen určité kousky a chtěla bych ho znovu vidět, ale neznám jméno. Hlavní hrdinkou je dívka (princezna?), otec ji zakazuje dělat některé věci, ale ona je neposlušná - jezdí pod skálou (tunelem?) na koni a padají kameny a má také zakázáno jezdit do lesa, kam se ale dostane a jdou na ni nějaká stvoření (medvědi?). Pamatuji si to jen takhle matně. Nenapadá vás někoho, o který jde film? Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Napadl mě pohádkový film - RONJA, DCERA LOUPEŽNÍKA, je z roku 1984 a moje děti ten film milovaly...Jestli se mýlím, tak mě někdo určitě opraví.

mrnousek*

Jo, Rnja, dcera loupežníka by to mohla bejt.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]