Nejste přihlášen/a.
kde se mohou online podívat na jeden díl VĚDA JEV ZÁBAVA, kde ty dvě holky vyráběly ruční papír?
Návody už jsou prozrazeny, já přidám vlastní zkušenost. Když se přidá k natrhaným novinám kousek barevného krepáku nebo toaletního papíru, dostanete papír barevný a já to ještě mixuju. Moc pěkně vypadá, když na horní plochu - pod vrstvu novin položíte usušené a vylisované kvítky nebo lístečky, může se dát i různé koření. Mám na to udělaný rámeček se síťovinou a kašovinu překrytou novinami přejedu gumovým válečkem, aby se rychleji vymačkala voda. Přebytečná voda se odsaje houbičkou. Suší se v troubě nebo i na radiátoru, vrchní vrstva novin se po usušení sloupne. Hezky vypadá, když zůstanou nerovné okraje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.