Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na chrápání

Od: franz* odpovědí: 9 změna:

Nemá tady někdo nějakou účinnou radu jak si poradit s chrápáním. Ta moje mě chce pomalu vystěhovat z ložnice, prý se to už nedá vydržet. Já teda lehnu a spím. no a prý strašně chrápu.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

Já už jsem vystěhovaný.Ale dá se to vyřešit vatovými špunty do uší.Ale ne sobě,ale partnerovi!

JABRAKA

lidka*
hodnocení

1x

Právě jsem se dočetla o jednom přípravku na přírodní bázi a tak to ještě vkládám pro chrápající nešťastníky a tím pádem i nešťastné partnerky: Cituji ze Světa ženy "Pomocníkem proti chrápání mohou být nosní kapky ADENOL, udržující vlhkou sliznici. Spojují účinky eukalyptu, anýzu, meduňky, rozmarýnu, máty, mateřídoušky a dalších léčivých rostlin". *cteni**vtip*

doplněno 08.02.09 16:55:

Výrobce Herb-Pharma AG Sc/...
SloženíÉterické oleje z 15 rostlin : máta, eukalyptus, mateřídouška, rozmarýn, citrón, pomeranč, citrónová tráva, levandule, mandarinka, bazalka, koriandr, cypřišek, meduňka, anýz, mentol.
PopisAdenol kapky svými rostlinými oleji způsobí větší prokrvení tkání, které pak nemohou volně kmitat ve vzduchu, což právě způsobuje zvuk typický pro chrápání. Adenol vdechujte z kapesníku těsně před spaním nebo chrápající osobě nakapejte 4-5 kapek na polštář nebo na pyžamo. Přípravek příjemně provoní ložnici a nezanechává skvrny.

hodnocení

0x

Varianta je cihla pod hlavou partnera, aby měl tvrdší spánek... ale teď vážně!
Dále pomáha chirurgický zákrok odborného lékaře. Mně pomáhá, když mám pod hlavou o jeden polštář více.

Zkuste a dejte vědět...

chabr*
hodnocení

0x

OTOČIT NA BOK -KDYŽ TO NEJDE SAMO ZAŠÍT SI DO PYŽAMÁ DO ZADNÍ ČÁSTI TENISÁK*placni*

martina30*
hodnocení

0x

Já si to pár měsíců prožila a každou noc jsem mizla brrr nedalo se to vydržet.Co mohu poradit,ted v TV jde reklama na náplasti ,které se nalepí na nos a prý to pomůže,ale znáte to reklama,ale za pokus to stojí.*nevi*

doplněno 01.02.09 18:27:

Tak název těch náplastí je Volný dech*tanec*

Reklama v TV no to bude jako nože jenž prodává Horst Fuchs které krájí beton jako ty vaše doma máslo..:D:D
V tv je to jen pro líné lidi co to umí zavolat zacvakat a hotovo, doporučím radu s tenisákem která je uvedená výšes vlastní zkušeností:)
martina30*

Bohužel to nebyl Horst Fuchs,ale normální reklama v TV a tenisák je ohromná rada k nezaplacení,která nepomáhá*cert*

martini*
hodnocení

0x

Já také doporučuji ty špunty, mám klid

lidka*
hodnocení

0x

Odstranění chrápání laserem
Princip operace odstranění chrápání laserem

Při odstranění chrápání laserem provádí lékař plastiku měkkého patra pomocí laserového paprsku. Jde o pro klienta nenáročný, ambulantní výkon v délce 15 – 20 minut, kterému předchází vstupní konzultace a vyšetření.

Popis operace odstranění chrápání laserem

Samotná operace odstranění chrápání laserem není vůbec bolestivá a ošetřovaná tkáň takřka vůbec nekrvácí. Místo je znecitlivěno sprejem a poté injekcí. Pacient může požádat i o analgosedaci (uvedení do stavu podobnému spánku). Paprskem diodového laseru se potom upraví tvar čípku a měkkého patra v dutině ústní.

Po zákroku odstranění chrápání laserem

Průběh i doba léčení po zákroku odstranění chrápání laserem je u každého pacienta individuální. Bolest při hojení lze přirovnat k bolestem při angíně. Klient by s ní měl dopředu počítat, zpravidla trvá 5 – 10 dní.

xxxxxxxxxxxxxxxx

Tak jestli ta "Vaše" Vám dá 9.500 Kč a jestli to obětujete na to, aby Vás nevystěhovala ze společné ložnice, tak to zkuste. A raději se nechte v noci nahrát, aby to nebyla jenom výmluva, jak Vás dostat z ložnice. *mala*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]