Nejste přihlášen/a.
Nemá tady někdo nějakou účinnou radu jak si poradit s chrápáním. Ta moje mě chce pomalu vystěhovat z ložnice, prý se to už nedá vydržet. Já teda lehnu a spím. no a prý strašně chrápu.
Právě jsem se dočetla o jednom přípravku na přírodní bázi a tak to ještě vkládám pro chrápající nešťastníky a tím pádem i nešťastné partnerky: Cituji ze Světa ženy "Pomocníkem proti chrápání mohou být nosní kapky ADENOL, udržující vlhkou sliznici. Spojují účinky eukalyptu, anýzu, meduňky, rozmarýnu, máty, mateřídoušky a dalších léčivých rostlin".
Výrobce | Herb-Pharma AG Sc/... |
Složení | Éterické oleje z 15 rostlin : máta, eukalyptus, mateřídouška, rozmarýn, citrón, pomeranč, citrónová tráva, levandule, mandarinka, bazalka, koriandr, cypřišek, meduňka, anýz, mentol. |
Popis | Adenol kapky svými rostlinými oleji způsobí větší prokrvení tkání, které pak nemohou volně kmitat ve vzduchu, což právě způsobuje zvuk typický pro chrápání. Adenol vdechujte z kapesníku těsně před spaním nebo chrápající osobě nakapejte 4-5 kapek na polštář nebo na pyžamo. Přípravek příjemně provoní ložnici a nezanechává skvrny. |
Já si to pár měsíců prožila a každou noc jsem mizla brrr nedalo se to vydržet.Co mohu poradit,ted v TV jde reklama na náplasti ,které se nalepí na nos a prý to pomůže,ale znáte to reklama,ale za pokus to stojí.
Tak název těch náplastí je Volný dech
Při odstranění chrápání laserem provádí lékař plastiku měkkého patra pomocí laserového paprsku. Jde o pro klienta nenáročný, ambulantní výkon v délce 15 – 20 minut, kterému předchází vstupní konzultace a vyšetření.
Popis operace odstranění chrápání laseremSamotná operace odstranění chrápání laserem není vůbec bolestivá a ošetřovaná tkáň takřka vůbec nekrvácí. Místo je znecitlivěno sprejem a poté injekcí. Pacient může požádat i o analgosedaci (uvedení do stavu podobnému spánku). Paprskem diodového laseru se potom upraví tvar čípku a měkkého patra v dutině ústní.
Po zákroku odstranění chrápání laseremPrůběh i doba léčení po zákroku odstranění chrápání laserem je u každého pacienta individuální. Bolest při hojení lze přirovnat k bolestem při angíně. Klient by s ní měl dopředu počítat, zpravidla trvá 5 – 10 dní.
xxxxxxxxxxxxxxxx
Tak jestli ta "Vaše" Vám dá 9.500 Kč a jestli to obětujete na to, aby Vás nevystěhovala ze společné ložnice, tak to zkuste. A raději se nechte v noci nahrát, aby to nebyla jenom výmluva, jak Vás dostat z ložnice.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.