Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Retro hudba

Od: delif* odpovědí: 3 změna:

Seděl jsem v restauraci a hrály se tam takové staré vypalovačky, které běžně nijak moc slyšet nejsou. Tak jsem si je cestou domů začal zpívat, ted už si ale nemůžu vůbec vzpomenout na nějaky nápěvěk. Stylem něco podobného jak soundtrack Rebelové. Pro názornější představu ...

tak pokud znáte něco na tento styl, budu rád když poradíte. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Rebelevé byli myslím v duchu Rock Rollu a v tý ukázce po něm ani vidu a slechu. Pokud vypalovačkou myslíš tu prostřední skladbu, tak se spíš začni pídit po punku a neopunku. Dej si do vyhledavače na YT např. SPS, Totální nasazení, Vypsaná Fixa, Visací zámek, E!E, Znouzecnost, Plexis, F.P.B., N.V.U, z cizích Blink 182, Offspring, Zona A, Horkýže Slíže, Iné Kafé, Slobodná Europa, Sum 41 atd.

delif*
hodnocení

nene, v ukázce sem myslel hned tu první část ...nejlepší je kamarádi kófola, kdopak ji ódolá...punkrock poznám. i tak děkuji za odpověď a snahu poradit. Zkusim tedy pídit po rock ´n´rollu

rob*
hodnocení

0x

Když jsem byl nedávno na horách tak ve skibaru pouštěl výčepní taky takový vypalovačky, ptali jsme se co to je a on přinesl sadu asi 5 cd s českými hity z 60 let, bylo to z trafiky za 99,- Zkuste se někde popídit, v některých obchodních centrech vidívám výprodej dříve vydaných CD a dvd z trafik.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]