Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Písnička z filmu - nemohu najít :(

Od: fell* odpovědí: 2 změna:

Ahojky

Snažím se najít píseň z filmu Lady XXL (2006), ale nějak se mi nedaří a moc mne to mrzí, protože je krásná ... je to pro mne moc důležité .:o)

A proto, zda tu je někdo, kdo je na to expert, tak moc prosím o pomoc .. ta píseň hraje na konci filmu, s titulky.

A mimochodem je to pěkný filmek - i když někdo by ho nazval kravinou, tak mne opravdu zaujal a pobavil, tak trochu je vám po shlédnutí fuk zda mátě nějké to kilo navíc, na mně to tak působilo .. ukazuje to, že i baculka dokáže být krásná a štastná - nemusí mít jen mindráky jako většina takových holek ... no kdo chce at kouke, kdo ne, at mi aspon pomůže najít tu píseň, budu moc vděčná.

Děkuji moc Fell *pusa*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ddrvostep
hodnocení

0x

si to najdi amazon.com/...

fell*
hodnocení

Děkuju moc moc ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]