Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prificredit opět ohrožuje!

Od: janinka2* odpovědí: 3 změna:

Ahoj.Reaguji na Vaše příspěvky z prosince a musím se také přidat k těm,kdo si na tyto lichváře stěžuje!Tedy ne přímo já,ale můj přítel...Zatím mu jen vyhrožují a slovně napadají,ale on ví,že v únoru nebude mít na další splátku a už měl i 3 měsíce odklad a teď v únoru má zase začít splácet,ale nemá práci a tak ani peníze a hrozně se bojíme,co mu provedou...Zabavit mu nemají co,protože bydlí po ubytovnách a má trvalák na úřadě a je prakticky bezdomovec.Vyhrožují mu osobní likvidací na policii atd.Jak se může bránit?Obávám se,že s nima rozumná domluva asi nebude...

doplněno 29.01.09 20:34:

Co myslíte?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dotaz*
hodnocení

0x

existuje např. osobní bankrot - osobni-bankrot.info/... zvažte vše,... ;)

janinka2*
hodnocení

No to je sice hezké,ale on nemůže podat návrh na oddlužnění,protože nemá stálý příjem a nemá ani peníze na právníka,který by mu pomohl s leistrama okolo...teprve do nové práce nastoupí!

dotaz*

víte já nejsem právník, takže vám odborně nepomůžu. Ale co třeba využít toho, že stálý příjem bude zajištěn... nová práce by měla být signálem pro věřitele, že dluh u něj bude splácen, ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]