Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Píseň Když se zamiluje kůň

Od: lui* odpovědí: 5 změna:

Známá přišla s dotazem, na který jsem neuměl odpovědět, a ani strejda Google nedal odpověď. Našel jsem autora textu, skladatele prostě vše o téhle písničce, kromě jedné základní otázky. Prý je to z nějaké pohádky, nebo filmu pro děti. Pokud ano, prosím z jaké? Já to nikde nenašel. Dík, pokud budete někdo vědět.

doplněno 02.01.11 00:56:

Já osobně si myslím také, že to ze žádné pohádky nebo filmu není. Nicméně nikdo není neomylný ani já, a tak jsem si myslel, že snad někdo ví, no...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

0x

Zdeněk Svěrák a Jaroslav Uhlíř

pu®
hodnocení

0x

Není to spíš jenom píseň z jejich pořadu "Hodina zpěvu"? Něco se mi plete, film ani pohádku bych netipovala, ale jistá si nejsem. Sedělo by mi to právě do Hodiny zpěvu...

gumidek*

Co příště zkusit Youtube.com :)

pu®

A ten nám jako prozradil, z jakého pořadu/filmu píseň je? Autor otázky říká, že textaře i hudebníky zná, zajímá ho, jakého filmu/pohádky je píseň součástí. Na to byste odpověď neměl?

gumidek*

Omlovám se, nějak mi unikla podstata dotazu (kocovina po silvestru). Zkusím najít *frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]