Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nazev filmu

Od: hocina15* odpovědí: 6 změna:

ahoj,mam hodne netypickou otazku a ani nedoufam v odpoved.jako mala jsem videla film,kde byl hlavni postavou kluk jmenem LISIEN.jeho bracha spadl ze skaly a on za to pekne pikal.hrozne rada bych nasla nazev filmu,ale bohuzel vim jen tohle.videla jsem ho nekdy pred 15 lety...pamatujete si ho nekdo?diky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

leniena*
hodnocení

0x

Dobrý den, ten film (nebo seriál?) si také matně pamatuji shodil ho tam schválně a pak měl strašné výčitky svědomí...ten jeho brácha po tom pádu myslím ochrnul. Nedávali to ve Veze nebo Magionu?*nevi*

hocina15*

ahoj,je to mozne,pamatuju si jen utrzky,treba to,ze mu pak znicili toho kone,co ho myslim vyrezal.sakra ale jak se to jmenovalo?

leniena*

Ahoj

tak jsem projela net - všechny diskuse "seriály z Vegy a Magionu" a nic co by to mohlo být jsem nenašla, asi to byl teda film tipla bych si, že novozélandský nebo skandinávský. Fakt bych se na to taky ráda znovu koukla;) Existuje československá filmová databáze, kde je v diskusi kolonka "hledám film" jsou tam skoro všechny filmy identifikovány, ale bohužel lze tam vkládat dotazy až když ohodnotíš 200 filmů *zed*.

hocina15*

jsem na csfd.cz.bohuzel jeste musim hodne hodnotit :(.podle me to byl film.jinak dekuji za snahu...:)

leniena*

To musíme vypátrat co to bylo za film *placni* napsala jsem e-mail do ČT třeba nám odpoví a někdo to tam v archívu "vyhrabe"...

hocina15*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]