Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Originál verze této písně

Od: kubinec® odpovědí: 12 změna:

prosím vás nevíte zda tato píseň není "předělána" z nějakého zahraničního originálu?

pokud ano, prosím , kdo ten orig. zpívá a název skladby

mnohokrát děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Stačí trošku pohledat.

Originál verze této písně

buss
hodnocení

0x

Zadám do vyhledávače Janů + o vánocích a mám to
1988

hodnocení

ale to já vím, že to zpívá janů, ale jestli tato písen, není převzata ze zahraničního originálu,?

zdá se mi, že jsem někdy něco takového slyšel, nebo podobného

ar*

No Kubinče , když je tam napsáno hudba: Karel Svoboda tak to nebude převzaté a přidán český text.

To by tam muselo být třeba hudba: Carl Freedom :D

buss

píšu: a mám to, tam je přece autor...

hodnocení

jj,ale podobná zahraniční?

ughanali*

ty budeš úplně blbej. Svoboda byl velkej skladatel. ten by nic nepřevzal. chápeš?

hodnocení

a ty jsi totální tupec, já se dotazoval na podobnou zahraniční, chápeš? ňoumo *modla*

buss

A oni rádci nenašli, nenašli, našli?

hodnocení

... ani já jsme nenašel! *plac*

bushman777*

Jestliže tam jako autoři jsou uvedeni češi(Krečmar a Svoboda),tak je to původní a originální česká píseń.Co je na tom k nepochopení?Kdyby to byla převzatá skladba,bylo by tam napsáno:Původní text:(např.)J.Lennon,Původní hudba(např)P.McCartney.

bushman777*

Odpověď na původní otázku je:Není převzata ze zahraničního originálu:-D.A jestli ti něco zahraničního připomíná-může být.Mně třeba nee,a to jse hudbou dost zabývám,a naposloucháno mám dost.hezký den

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]