Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nazev kresleneho filmu s krysama?

Od: andrec odpovědí: 7 změna:

Zdravim,

kdysi davno v druzine (tak nejak 92-95 rok) jsme se divali na film (bohuzel uz nevim presne o cem to bylo) ale tusim ze nejaka cast se odehrava na farme/poli, ale hlavne tam byl nejaky ker, ve ktere zily zle krysy(teda doufam, ze apson ty krysi si pamatuju:) a nebylo to neco jineho)

kdyby nekdo vedel co myslim , tak budu vdecny...

diky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vzpomínám si že kolem toho roku jsem v Tv viděl český kreslený film o krysách. Myslím že se jmenovat - Velký tvrdý Márvin. A nebo se takto jmenovala jedna krysa...Tak akorát na toto jsem si vzpoměl. Bohužel.

ukulele*

omyl, ten tvůj Márvin, se jmenoval Velká sýrová loupež a velký tvrdý Marwin byla skutečně postava, a Ratatouille v 1992 - 95 roce? to si snad děláš prde?

re*

tak sem se spletl *zed*

Ratatoule je taky o krysách

re*
hodnocení

0x

Neni to ratatoule?

Ratatouille je z roku 2007!

re*

Jááááá víííííííííííííím... Nepřečt sem si celou otázku, proto jsem napsal ratatoule

jarek8

A co Rudla a Koumák. Jeden byl z velkým mozkem a pořád vymýšlel jak ovládnout svět a jeho kámoš koumák zase byl takovej trhlej a dělal tomu trochu srandu.*hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]