Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde stáhnu písničku Amaranth od Nightwish?

Od: nightwishwow odpovědí: 9 změna:

Ahoj,kde stáhnu písničku Amaranth od Nightwish? Potřebuji, aby mi fungovala na mobilu Sony Ericsson k800i. Z ULOŽ TO mi to totiž nešlo.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Stačí si písničku stáhnout a převést do formátu, který telefon přehraje. Převádět můžete například pomocí programu FormatFactor → slunecnice.cz/...

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Tvůj telefon podporuje formát mp3. Zkus si jí stáhnout např zde : mp3s.nadruhou.net/...

doplněno 10.12.10 22:00:

Video 3GP nebo MP4. Zkus tady : rapidshare.com/...

nightwishwow

to mi právě nejde :(

nightwishwow
hodnocení

teda to video s tím anďělem (spletla jsem se) :(

buss
hodnocení

0x

Na otázku kde stáhnu písničku odpovídám: na youtube

oooooo
hodnocení

tam se neztahuje

jerrysek*

ale ano, da se, jen ne primo na jejich strankach. ale videa z YT se daji stahnout snadno, stejne jako i samotny zvuk bez obrazu. jinak primo odkazy uz zde byly v predchozich komentarich zverejneny, takze stahnout tam. nebo pro priste zadat ukol strycku Googlu - "nightwish amaranth mp3" - poradi spoustu odkazu ;)

oooooo
hodnocení

co tam mám teda udělat aby se to stáhlo?

jerrysek*

jen zvukova stopa nebo vcetne obrazu? vcetne obrazu napr. na

www.catchvideo.net

www.keepvid.com

atd. a zvukova stopa napr. na

www.listentoyoutube.com

google nic nenasel? jinak spousta veci take na filestube.com

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]