Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Melodie k upoutávce na Primě

Od: kmacek* odpovědí: 6 změna:

neznámá melodie. Prosím neví někdo co je to za melodii, která běží už asi týden při upoutávkách na Primě. Nedokážu ji nějak popsat, ale moc se mi líbí.Myslela jsem, že je to ABBA, ale rodina tvrdí, že nemám pravdu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

2x

podívej se do VOLNÁ DISKUZE ze dne 1.12. - dotaz Píseň v reklamě... Možná to je ono. Pak máš pravdu - je to ABBA

hodnocení

2x

je to od ABBY ARIVAL,česky příjezd,mate pravdu VY

kmacek*
hodnocení

Díky moc, moc, moc - je to ono!

johy
hodnocení

0x

Defakto to není ABBA, ale Mike Oldfield - Arrival, tím myslím konkrétní použitou písničku.

alf*

" Arrival" je devátý singl britského multiinstrumentalisty Mika Oldfielda. Vydán byl na podzim 1980

Arrival je čtvrté studiové album švédské hudební skupiny ABBA, vydané 11. října 1976 ve Švédsku.

hodnocení

0x

Tuhle úžasnou melodii měla moje spolužačka v roce 1979 jako svatební pochod - pamětníci mají představu, jaké to vyvolalo pozdvižení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]