Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Komedie u které se zasměju .

Od: adamch odpovědí: 19 změna:

Ahoj potřebuju nějakou komedii klidně i více když budete vědět u které se 100% zasměju.
Potřebuju program na večer(20:00-01:00)
páč v TV budou dávat furt to samí.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luckapucka*
hodnocení

0x

Trestná Lavice:)

adamch
hodnocení

A něco jináčího?

marenka*
hodnocení

0x

Pelíšky, Samotáři, Jedna ruka netleská. Sice jde o černý humor, ale tohle můžu vidět tisíckrát. Dokonce, když to vidím znova, zase zachytím nový detail, kterému se zasměju. ;)

ceskavidea.cz/... např.

zima*
hodnocení

0x

Pidihajzlík, Ženy v pokušení, Doktor od jezera hrochů, CHceš mě, chci tě.

georges*
hodnocení

0x

Já bych doporučil Americkou krásu. Sice je to takovej hořkej humor, ale Kevin Spacey je tam nepřekonatelnej.

slonbonjohn*
hodnocení

0x

U mě by vítězila italská klasika z osmdesátých let : Moji přátelé I.+ II., série Malérů pana účetního, Nástrahy velkoměsta, Tři tygři proti třem tygrům, z francouzkých série se skupinou Les Charlots - Bažanti, Blázni ze stadionu ... a i amíci mají některé kousky k popukání : Operace Banzai, Připoutejte se prosím a parodie s Leslie Nielsenem.

alf*
hodnocení

0x

Nejistá sezóna, Na samotě u lesa, Rozpuštěný a vypuštěný, Kulový blesk, Slavnosti sněženek.

marenka*

Slavnosti sněženek vždycky na konci *plac*Ale je to nádhera. *palec*

Ještě jsem si vzpomněla na Poslední plavky. *smich*

georges*
hodnocení

0x

Dám Vám jeden odkaz, který mě před chvílí přišel mailem. Sice to není film, ale brečel jsem u toho smíchy.

videacesky.cz/...

Nebo si zkuste stáhnout toto:

ulozto.cz/...

Je to sice starý a černobílý, ale stojí to za to. Alespoň podle mě.

adamch
hodnocení

No dovolte přeci po mě nechcete aby si stáhnul pirátskou kopii?
To je trestný čin a vy že to propagujete!

georges*

No jak chcete. Chtěl jste nějaký tip, tak jsem Vám ho dal. Stahovat si to přece nemusíte.

kato*

Dobrý*hej*-Taky jsem se chechtal.

marenka*

Video pěkný *smich*

koko*

Marenka u toho se mám smát? Bud´ se běž nechat léčit nebo si nedělej srandu*pivo*

georges*

Faministka nebo macho?

doplněno 03.01.11 15:36:

Oprava: Feministka

marenka*

Mě se to líbilo, protože v tom byla pravda. Opravdu my ženy řešíme hodně věcí emotivně a muži mají rádi svůj klid. Řeší problémy sami, bez nás žen. Snad si pak připadáte lépe, samostatní? Nevím. A dokonalé bylo přirovnání ženského mozku k pletenci drátů, mezi kterými to jiskří a vše se spojí se vším, občas dojde ke zkratu. V protikladu k tomu mužský mozek jako krabice, jedna vedle druhé, vzájemně se nedotýkají. Vždyť je to pravda. Když opravujete auto, opravujete auto. My, kdybychom opravovaly auto, tak stihneme skočit podlít maso do trouby, sebrat suché prádlo a vyřídit pár telefonátů. ;) Já jsem se zasmála.

doplněno 03.01.11 17:45:

Georges, juknu na to. Díky. ;)

.

georges*

Mařenko, jako poděkování za zastání bych Vám dal bodík, ale zde bohužel nelze. Tenhle skeč má pokračování, odkaz je uveden hned pod videem, jmenuje se to "Pamět a multi-tasking". Zase jsem si při sledování cvrkl do gatí. Teda málem.

adamch
hodnocení

Všem moc děkuju za odpovědi
oznámkováno

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]