Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Format karaoke

Od: michal958* odpovědí: 13 změna:

ahoj, prosím poradte, mám cd na němž mám písničky ve formatu karaoke, v pocitači je v pohodě přehraju, ale na klasickem cd prehravaci nikoliv,je to mozne ze to bude tim ze jsou ve formatu karaoke?do jakeho formatu to musim prevest aby to šlo na cd prehravaci? popripade dejte tip na nejaky program kde to lze prevest? dekuji moc za odpovedi.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jerrysek*
hodnocení

0x

zalezi a tom, co je to za soubor, co to ma za priponu. pokud je to .mp3 ci podobny soubor, vetsina klasickych starsich cd prehravacu to neprehraje. z cd musite udelat bezne cd, coz znamena nahrat tyto soubory do pc a vypalit jako bezne cd. co je to tedy vubec za pripony? nemelo by vadit jestli je to karaoke, to uz je pouze o tom, jestli to ma i text nebo jen melodii. pokud tedy vubec myslite cd jako cd, nebo se vam podarilo na cd vypalit videa (takoveto jak se vam na obrazovce pak napriklad obarvuje text, ktery mate zpivat). pokud to trochu upresnite, pak vam muzeme poradit co dal ;)

michal958*
hodnocení

ma to jen melodii a kdyz na tu skladbu kliknu dam vlastnosti tak je tam napsano tyv ve formatu kar

doplněno 29.11.10 12:41:

a jeste nekdterre jsou ve formatu midi

jerrysek*

pokud mate vsechny ty soubory (.kar i .midi) v pc, otevrte tento adresar pres Tento pocitac atd. a pokud tyto soubory vsechny oznacite, mel byla by se vam na leve strane objevit nabidka "Zkopirovat na disk CD". pokud to nepujde, napiste, vymyslime dalsi variantu ;)

michal958*
hodnocení

na cd sem to zkopiroval vypalil avsak to v cd prehravaci ani hifi vezi nejde prehrat

jerrysek*

a pokud tedy date cd do pocitace a podivate se do vlastnosti jednotlivych souboru co je to za format?

michal958*
hodnocení

je to ve formatu karaoke nebo midi

jerrysek*

pak je to divne, protoze pokud to na cd vypalite tim zpusobem o kterem jsem psala, pak by to melo byt .cda ci neco takoveho prehratelneho ve vsech prehravacich... udelal jste to pres to okno Tento pocitac? vlevo je tam zkopirovat na disk cd, pak by se vam dole na liste mela objevit hlaska, ze nektere soubory jsou pripravene ke zkopirovani na cd, kdyz na to kliknete, otevre se dalsi okno, kde kliknete opet vlevo na "zapsat soubory na disk cd"...?!

michal958*
hodnocení

ano tak sem to udelal a nemohlo by to byt i tim ze na tom jednom cd je 280 tech skladeb? ze mi to nejde na cd prehravaci

jerrysek*

prave ze tolik by se jich tam vejit ani nemelo... pak me tedy napada jeste jedna vec... ale 280 se vam jich na jedno cd urcite nevejde, budete jich muset vypalit vic. druha varianta tedy je zadat do googlu "kar to mp3" a "midi to mp3", stahnout program, ve kterem vsechny ty soubory zkonvertujete do formatu mp3 a pak to vypalit stejnym zpusobem...

michal958*
hodnocení

jak se ten program na to jmnenuje prosim? diky

jerrysek*

nevim zadny konkretni, zkuste nejaky najit pres google, me to vyhodilo napriklad st-takla.org/... tak to muzete zkusit

sasdax*

No jsem zvědav, jak toto vyřešíte. Podle mě je MP3 zvukový soubor a nepřehraje vám daný text v midi schovaný. Tohle podle mého pojede jen na PC. Takže bych spíše pořešil propojení PC a TV.

O souborech kar slyším poprvé. Já mám buď midi (což je plechová strašná hudba) a pak klasické DVD, které v přehrávači přehrát jdou jako klasický film.

lamia*
hodnocení

0x

Překonvertovat do jiného formátu.

Namátkou vybírám třeba tento program: instaluj.cz/...

Pokud přehrávač uvedené formáty (MP3, WAV, WMA, OGG) nepodporuje, vypálit třeba v prg. NERO jako hudební CD.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]