Nejste přihlášen/a.
Zdaravim.
Máte někdo zkušenosti s nákupem v USA po internetu? Třeba něaké tipy na dobré nákupy?
Kamarád nakupuje v cizině, platba jde přes PayPal. www.cbay.com www.hobbycity.com Není to v Americe, ale stačí porovnat, určitě je to výhodné.
A co máš v plánu nakupovat? Na takhle obecnou otázku se asi nedá odpovědět.
Jinak obecně je zajímavý i HongKong, cenově je na tom o něco lépe než USA (v Americe stejně dost často prodávají věci, které byly vyrobené v Číně...). Pro různé drobnosti ze všech možných oborů je zajímavé třeba dealextreme.com/... - platba přes Paypal, dodání celkem rychlé.
Tak všeobecně, Objednal jsem si tam díly na auto. vyšlo to opravdu levně. Chtěl bych zkusit nakoupit oblečení, boty, elektroniku. A v tom HongKongu to jsem ještě neslyšel. Jak se dá nakoupit tam? Já tedy nakupuji přes zásilkovou službu.
Všude nakupuješ stejně, není rozdíl jestli je to USA nebo Asie. Jen to možná z té Asie přijde o něco rychleji... Objednáš normálně přes net, zaplatíš přes Paypal nebo kartou (osobně pokládám ten Paypal za bezpečnější, občas i seriozním obchodům utečou čísla karet klientů!) a pošta ti to doručí až domů.
Pokdu to má hodnotu včetně poštovného pod 150 Euro tak bys to měl mít bez cla a DPH, pokud to bude dražší tak ti k tomu na celnici něco připočítají a tobě to přijde jako dobírka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.