Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název písničky

Od: pepyk93* odpovědí: 15 změna:

Dobrý den,
pomohl by mi,prosím,někdo s určením písničky?

Je to celkem známá písnička.
V refrénu se zpívá něco jako : ,,Its a time for sometimes..." (tím posledním slovem ,,sometimes" si nejsem jistý na 100%,je to špatně rozumět).
Jsem si téměř jistý,že tato písnička byla hymnou nějakého MS v hokeji (bohužel nevím kterého,tipoval bych 2-10 let zpátky) nebo že má s nějakou velkou hokejovou akcí něco společného.
Občas tuhle písničku někde slyším (například v rádiu nebo obchdoním centru apod.),přesto se mi ji zatím nepodařilo určit.Nepomohla ani aplikace ShazamID (asi proto,že písnička hrála moc potichu).

Děkuju za každou odpověď. :)

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pu®
hodnocení

0x

A nemohlo by to být spíš "Its a time for heroes"? Ne že bych znala souvislost s hokejem, ale hero = hrdina, což by mi k tomu sedělo, a píseň tohoto názvu existuje. Zpívá ji muž či žena?

pepyk93*
hodnocení

To je klidně možné. :) Zpívá ji mužský hlas.

doplněno 14.11.10 20:45:

Je to taková rychlá,divoká písnička.

doplněno 14.11.10 20:48:

Mohla byste,prosím,zkopírovat odkazu na tu vaši písničku? Teď hledám na Yotutube,ale marně.

hanher*

A Vy část té nahrávky tedy máte?

pepyk93*
hodnocení

Bohužel nemám. :(

pu®

Neznám píseň co do melodie, jenom jsem ji vygooglila podle toho, co jste naznačil. Nemohlo by to být tohle? webcache.googleuserconten/...

pepyk93*
hodnocení

Mockrát děkuji,bohužel to není ona...:(

knopka*
hodnocení

0x

Nebude tam něco?

pepyk93*
hodnocení

I Vám mockrát děkuji,ale na tom Vašem odkazu jsem hledanou písničku buhužel nenalezl...:(

knopka*
hodnocení

0x

tak třeba co je za styl-disco,techno...

pepyk93*
hodnocení

Techno určitě ne :).

S největší pravděpodobností bych tipoval rock.Nejsem si ale jist,zda by to nemohlo být třeba i disco nebo dance.

pepyk93*
hodnocení

Dobrý den,

právě se mi podařilo tuto písničku najít. *ua*

Našel jsem v mobilu velmi starou poznámku,kdy a na jakém rádiu jsem ji kdysi slyšel a no pak už to bylo jednoduché.

S tím refrénen jsem se maličko netrefil... *hi*

Jen tak pro zajímavost,byla to tako písnička : Europe - The Final Countdown

Ještě jednou bych chtěl moc poděkovat všem za projevenou snahu a ochotu. :) *placni*

pu®

No joooo, ale tak to skutečně není ...its a time... ale ...its a final... *smich* Ale jasně, to je fuk, hlavně že jste ji našel *palec* Hezký poslech a celý den.

pepyk93*
hodnocení

Omlouvám se,trošičku jsem se spletl..*hi**hi*

pu®

*smich* V pohodě, vždyť o nic nejde..

pepyk93*
hodnocení

OK :)

Ona ta slova time [tAJM] a final [fAJNl] dost podobně znějí...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]