Nejste přihlášen/a.
Dá se stáhnout krátký film z YouTube a pokud ano jaký je postup?
Já mám Gůgl Chrom a používám na Youtubko video.vsevjednom.cz/....
Najdu si video který si chci stáhnout, zkopíruju si jeho adresu a vložím do adresního řádku na video.vsevjednom.cz/... a kliknu na stáhnout a je hotovo. Nemůžu si ho vynachválit.
Stahuje ale jenom z Youtubka a Gůglu.
Tak jsem to zkusil a nejde a nejde.Adresní řádek napíše,že se připojuje a toje všechno.
Taky mi to pokaždý píše Čekejte,připojuji se k serveru s videi... Hned mi to ale dole vlevo naskočí a stahuje se.
skus aTubeCatcher -stahuje v jakykoly formatu (kdyztak si stahni aktualizace ): slunecnice.cz/...
dobrý den já používám toto je to volně ke stažení : slunecnice.cz/... balíček obsahuje spoustu aplikací,takže můžete např.stahovat z you tube a předělat video na mp3 třebas atp,funguje bezvadně..
Pužívá doplněk do firefox
Ant Video Downloader with embedded FLV Playerjenom přejdete na video kliknete na Download a hotovo
ale pokud nemáte firefox stáhněte si toto : uloz.to/... jmenuje se to youtube downloader
jenom zadáte URL videa dáte download(stáhnout) a stahujete
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.