Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Milan Chladil - písničky

Od: veru431* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, scháním písničku do mp3 od Milana Chladila - Vrátím se bárkou růžovou. Kdo byste jí měl, pošlete mi ji prosím na e-mail: Veru431@seznam.cz

A ještě scháním (stačí jen název) dvou písniček též od Chladila, první je s textem "Mají čest bohatýrů, a pro co se prát. Všichni chceme žít v míru a chceme se smát. Nohy šlapou jak stroj, je to dřina a boj." a "Ó já byl frajer mašle, sponky. Vítán, všude zván. Zpíval jsem svý honky, tonky. Žil jsem si jak pán."

Děkuju. :)

doplněno 25.12.10 16:57:

Už sháním jen Bárku růžovou a "Mají čest bohatýrů...". Tu poslední již jsem sehnala. Jinak všem děkuji za pomoc. :)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Podívej se na www.uloz.to , dej klíčové slovo Chladil a vybereš si, je tam toho dost.

cyril*

Odkaz to sice je, ale pro tazatele naprosto k ničemu. Nebo jste tam snad našel požadované skladby?

veru431*
hodnocení

To už jsem zkoušela, ale i tak dík za tip :)

lidus*
hodnocení

0x

Veru to co hledáte na netu nikde není, už jsme spolu jednou v kontaktu byli a psala jsem vám, že co hledáte nemám ani na starých LP, bylo to vydané patrně jen jako singl pokud to tedy zrovna nebylo na tapetě zákazů a těch měl Milan docela dost. Růžovou bárku mám ale fakt to neumím z té desky dostat do počítače.

veru431*
hodnocení

Já vím, že už jsem to sem jednou vkládala, ale to bylo z jiného účtu, na který se mi už nejde přihlásit.

veru431*
hodnocení

Ještě mě napadlo, že by jsi mohl/a tu bárku dát do gramofonu a nahrát ji na mobil, a pak mi ji poslat. Mě by stačil i nekvalitní zvukový záznam. Byla bych Ti moc vděcná, kdyby to šlo. Moc děkuju!

lidus*

Veru já mám Nokiu starou 10 let umí telefonovat a Sms, víc po ní nechci a displej má černobílý na barevný nevidim. Já se sice naučila jakž takž vládat počítač ale zapnou CD a DVD to se fakt nesnažím. Letitý gramofon zcela jistě nemá dírky na dnešní káblíky. Snad vám někdo jiný dokáže udělat radost a písničku stáhne, je mi líto ale já to nebudu.

No a Jablonec mám přece jen z ruky, mimochodem nepsali jste, že tam sněží to by se vám líbilo já se cestou ztratila a můj muž měl hezké Vánoce.

veru431*
hodnocení

Nevadí, ale i tak díky :)

lui*

Liduš: nebudete mít cestu do Jablonce. Já mám gramofon s výstupem na USB. Tak by to pro mě bylo max 5 minut práce.

doplněno 10.11.10 21:20:

Já bych řekl pošlete ji poštou, ale když ona pošta dokáže rozbít i kostku železa. To by jste mohla o ní taky rychle přijít.

stribrnak*
hodnocení

0x

dnes jsem ji slyšel v rádi,pokusím se ji přes rádio sehnat a pak pošlu

veru431*
hodnocení

Budu Ti vděčná, moc děkuju.

hranol*

koukám hledáš skutečně usilovně a ptáš se na hodně místech, ale našel jsem jen toto, že si můžeš pustit ukázku a nebo koupiti... i-legalne.cz/...

veru431*
hodnocení

Jj, díky za odkaz, už jsem na něm taky koukala. A uvažuji o tom :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]