Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, scháním písničku do mp3 od Milana Chladila - Vrátím se bárkou růžovou. Kdo byste jí měl, pošlete mi ji prosím na e-mail: Veru431@seznam.cz
A ještě scháním (stačí jen název) dvou písniček též od Chladila, první je s textem "Mají čest bohatýrů, a pro co se prát. Všichni chceme žít v míru a chceme se smát. Nohy šlapou jak stroj, je to dřina a boj." a "Ó já byl frajer mašle, sponky. Vítán, všude zván. Zpíval jsem svý honky, tonky. Žil jsem si jak pán."
Děkuju.
Už sháním jen Bárku růžovou a "Mají čest bohatýrů...". Tu poslední již jsem sehnala. Jinak všem děkuji za pomoc.
Veru to co hledáte na netu nikde není, už jsme spolu jednou v kontaktu byli a psala jsem vám, že co hledáte nemám ani na starých LP, bylo to vydané patrně jen jako singl pokud to tedy zrovna nebylo na tapetě zákazů a těch měl Milan docela dost. Růžovou bárku mám ale fakt to neumím z té desky dostat do počítače.
Já vím, že už jsem to sem jednou vkládala, ale to bylo z jiného účtu, na který se mi už nejde přihlásit.
Ještě mě napadlo, že by jsi mohl/a tu bárku dát do gramofonu a nahrát ji na mobil, a pak mi ji poslat. Mě by stačil i nekvalitní zvukový záznam. Byla bych Ti moc vděcná, kdyby to šlo. Moc děkuju!
Veru já mám Nokiu starou 10 let umí telefonovat a Sms, víc po ní nechci a displej má černobílý na barevný nevidim. Já se sice naučila jakž takž vládat počítač ale zapnou CD a DVD to se fakt nesnažím. Letitý gramofon zcela jistě nemá dírky na dnešní káblíky. Snad vám někdo jiný dokáže udělat radost a písničku stáhne, je mi líto ale já to nebudu.
No a Jablonec mám přece jen z ruky, mimochodem nepsali jste, že tam sněží to by se vám líbilo já se cestou ztratila a můj muž měl hezké Vánoce.
koukám hledáš skutečně usilovně a ptáš se na hodně místech, ale našel jsem jen toto, že si můžeš pustit ukázku a nebo koupiti... i-legalne.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.