Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podobná muzika jako enya

Od: enya odpovědí: 8 změna:

Zdravím všechny, neznáte někdo interpreta/ku který má podobnou hudbu jako enya? Stejně uklidňující stejně příjemnou, ale ne jen melodie... :)

Navrhněte... ;) Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

1x

Hledej hudbu skupiny CLANNAD ( jsou to Enyini příbuzní), THE CORRS, MIKE OLDFIELD, GLEN HANSARD, SINÉAD OCONNOR a vše, co má nálepku ,, celtic music ,, .

ar*
hodnocení

0x

Tak toto je moje oblíbená keltská (Irská) hudba, skupin je poměrně dost a všechny vyjmenovat snad ani nejde. Doporučuji někde stáhnout nebo koupit Celtic Circle

enya
hodnocení

Díky, je to zvláštní, ale není to to co hledám, když si poslechnete Amid the falling snow od Enyi, a What Can I do od The Corrs, je to úplně něco jiného :)

Hudba Enyi ve mě dokáže vzbudit pocit volnosti, dokáže zastavit nežádoucí myšlenky, kterých se jinak nezbavím... Dokáže mě "vypnout", je skvělá... :-D

Její hudba je magická, tajemná, příjemná, uklidňující... Jelikož mám již celou její discografii,(která se mi nikdy neomrzí) chtěl jsem nalézt něco podobného... :)

Za tipy díky ;)

joel

Tiež som hladal niečo podobne ako enya a na forach som videl kadečo možné dokonca aj keltských domorodcov až som si nakoniec musel spomenuť sám:D,no predsa Lana Del Rey dobré ránko priatelia:DDD

knopka*
hodnocení

0x

Zkuste:

doplněno 08.11.10 12:05:

enay

Ten bliss zní dobře, díky ;)

hodnocení

0x

Zkuste Vangellise, to je hodně uklidňující...

kt8d5*
hodnocení

0x

Zkuste skupinu Mortal love, třeba na youtube.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]