Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se jmenuje jedna pohádka

Od: diva* odpovědí: 11 změna:

Dobý den,jak jsem byla malá,viděla jsme jednu pohádku,ale nevím jak se jmenuje: Pamatuji si jenom že byla jednou princezna které umřela matka,ta matka jí nakapala na jeden šátek 3 kapky krve,které proměniy jak v přání..Ona měla jít do nějakého jiného království s nějakou služkou,ale ta služka ji podvede a řekne at si sni vymění šary,a tak ta služka půjde jako za princeznu a ta princezna za služku.Jedou do tho království za princem ,který se později dozví že princezna není pravá,ta pravá princezna chvíli je s pastýřkami nebo sněkým ted nevím..

Ale co si nejvc pamatuji je že ta pravá princezna říkala:Věj větříčku věj,jen mě poslouchej...

Prosím o Název Pohádky Děkuju předem Diva

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

binka*
hodnocení

0x

Jak je to dlouho, co jste byla malá? *smich*

Nemůže to být Princezna husopaska? Vím jen, že tam hrála Michaela Kuklová a pohádka je z roku, tuším, 1988.

ar*

Jo jo vidím to taky na Princeznu husopasku. Princeznu hrála Morávková a zlou služku Kuklová.

borax*

A nevypadala ta hodná jako ovce?

diva*
06.11.10 18:56
hodnocení

co to?:D

ar*

Borax to byla pohádka Anička s lískovými oříšky

Jak se jmenuje jedna pohádka
borax*

Aha, no jo, to by měla vypadat jako husa, když husopaska, že? *hi* No to jsem to zase popletla, moc děkuji.

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Učitě je to Princezna Husopaska. Náhled : videofilmy.net/...

diva*
hodnocení

Jéééé,děkuju moc je to ono,já jsem to viděla naposledy před 10 roky!a chtěla bych to vidět znovu:) děkuji moc;)

sarusinek*

Bylo to myslím přesně opačně,ta hodná byla Kuklová a ta zlá Morávková.

ar*

Je mi líto ,ale mýlíte se fdb.cz/...

diva*

no v pohádce je to kuklová zlá a morávková hodná...:D nevím ale jak je to v jejich osbních životech

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]