Nejste přihlášen/a.
prosím vás nevíte někdo kdo zpívá tuto píseň a jak se jmenuje?
skladba + interpret?
Tak to teda Hangáre klobouk až do přízemí... (bydlíme ve 4. NP ). Já na to šla přes jazyk, který jsem (neb šlo o Irák) tipovala na kurdštinu - takže kurdish singers, iraqi singers... Jak jste to našel? A fakt teda dobrá práce, wow
...a samozřejmě tipovala blbě.. :D
iPhone-Aplikace Shazam anebo SoundHound..
Z cca 5ti vterin nahravky skladby i v mizerne kvalite to posle na server a ten za vterinu posle vysledek.
Áááá, tak to je na mě už moooc vysoká matematika, já končím u příšernýho starýho Aceru, na kterej se dá akorát datlit, a to ještě blbě.. :D , nicméně super, takže napříště aspoň vím, že i zdánlivě beznaděná (co do dohledání autora/interpreta) muzika se dá určit, máme totiž Hangára Super, ještě jednou dík, ten klip (původní) se mi strašně líbí. (Tenhleten tady je šílenej doják, to já prostě nikdy nerozchodím...ale to už jsme jinde
). Tak hezkej večer
a ještě prosím poraďte mi s tímto? ve včerejší Modré z nebe hrála tato skladba - leteckaposta.cz/... -
pokud víte nazev skladby + interpret, moc děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.