Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název skladby + interpreta

Od: kubinec® odpovědí: 11 změna:

prosím vás nevíte někdo kdo zpívá tuto píseň a jak se jmenuje?

skladba + interpret?

tn.nova.cz/...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

13.10.10 21:52
hodnocení

0x

pu®

Tak to teda Hangáre klobouk až do přízemí... (bydlíme ve 4. NP *frajer* ). Já na to šla přes jazyk, který jsem (neb šlo o Irák) tipovala na kurdštinu - takže kurdish singers, iraqi singers... Jak jste to našel? A fakt teda dobrá práce, wow *palec*

doplněno 13.10.10 22:09:

...a samozřejmě tipovala blbě.. :D

iPhone-Aplikace Shazam anebo SoundHound..

Z cca 5ti vterin nahravky skladby i v mizerne kvalite to posle na server a ten za vterinu posle vysledek. :)

pu®

Áááá, tak to je na mě už moooc vysoká matematika, já končím u příšernýho starýho Aceru, na kterej se dá akorát datlit, a to ještě blbě.. :D , nicméně super, takže napříště aspoň vím, že i zdánlivě beznaděná (co do dohledání autora/interpreta) muzika se dá určit, máme totiž Hangára *slunce* Super, ještě jednou dík, ten klip (původní) se mi strašně líbí. (Tenhleten tady je šílenej doják, to já prostě nikdy nerozchodím...ale to už jsme jinde ;) ). Tak hezkej večer :)

Rika se tomu stara dobra kvalitka :)

Mno jo ty klipy jsou best, co lidi neumi...

hodnocení

díky za pomoc!

hodnocení

a ještě prosím poraďte mi s tímto? ve včerejší Modré z nebe hrála tato skladba - leteckaposta.cz/... -

pokud víte nazev skladby + interpret, moc děkuji

21.10.10 23:21

hodnocení

velmi děkuji, *palec*

hodnocení

a prosím další pomoc Hangare - skladbu co hraje zde -

děkuji mnohokrát

pu®

Sice to nebude od Hangára, ale snad neva...

*frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]