Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název filmu...

Od: khetti* odpovědí: 2 změna:

Prosím o radu,

kdysi jsem viděla film, myslím že byl finský, nebo dánský, byl to takový psychothriller bych řekla...

Ze začátku to vypadalo spíš jako nějakej romantickej film, holka byla zamilovaná do muže - doktora. On byl ženatej (šťastně) a ona ve vizi toho, že spolu chodí a tak, mu začala dělat strašně naschvály, nakonec to myslím mělo i skončit tím, že se ho pokusila zabít. On ji vůbec neznal. Nakonec se šla léčit do léčebny, byla tam strašně dlouho, asi sedm let, brala prášky a když už si lékaři mysleli, že je zdravá, propustili ji, a konec byl takový, že ona odešla z té léčebny a uklízeč šel uklidit její pokoj, odsunul skříň, a za tou skříní byla na zdi podobizna toho doktora sestavená z léků, které ona měla užívat.

Prosím pěkně, nevíte někdo, jak se tento film jmenoval?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hederahelix*
hodnocení

0x

Ahoj, silně mi to připomíná film s Audrey Tatou, který se jmenoval Má mě rád, nemá mě rád - csfd.cz/...

Není to ono?

Jinak to je ta herečka z Amélie z Montmartru, výborný film. Dá se sehnat třeba na Aukru - http://bit.ly/dlVDoE

khetti*
hodnocení

Jo jo, myslím že to je ten film!

Viděla jsem ho jednou dopoledne na Nově ;) pak jsem zapoměla název... díky ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]