Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Film hledá se Nemo

Od: petus odpovědí: 4 změna:

Potřebuji prosím poradit u koho našel pomoc nebo se schoval Nemo. Film jsem totiž vůbec neviděla. Díky za rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No koukávají na to děcka, co si vzpomínám tak Nema chytil nějaký doktor (zubař? ) a byl u něj v akvárku. Pak mu pomohli ven z toho akvárka (rybky a mám dojem nějaká hvězdice?) Mám dojem, že dělal mrtvýho a že ho spláchli do záchodu. Film je spíš o tom, že ho jeho táta sháněl přes kus moře.

vosikac*
hodnocení

0x

Nemo se na cestu nevydává sám. Věrně ho doprovází rybka Dora, která sice dokáže Nemovi hodně pomoci, ale zároveň trpí poruchou krátkodobé paměti.

Čerpáno zde: techno.cz/...

vendas*
hodnocení

0x

Zdravím, takže pokud si to dobře pamatuji, Nemo ulovil potápeč(ve své profesi zubař), když neposlechl svého tatínka Marvina a plaval k ukotvené loďce. Ten zubař si Nema dal do akvária ve své ordinaci a zamýšlel ho darovat své hrozné neteři Darle. Mezitím se ho pokusil najít tatínek s pomocí ryby Dori, kdy jim pomáhali i ostatní živočichové z moře(želvy, velryby a také pelikán. Z akvária se ho pokusili zachránit všechny ryby, ale hlavním iniciátorem byl skalár jménem Gil. První pokus se nezdařil, tak to chtěly rybky vzdát. Když Nema, zubař dal do sáčku, že ho daruje Darle, dělal Nemo, že je mrtvý a doufal, že ho hodí do záchodu,čímž by se vlastně dostal do potrubí , které vedlo do oceánu, ale zubař ho nesl k odpadkovému koši.V tom se tam objevil i pelikán a nesl Marvina s Dorou v zobáku, aby jim ukázal kde vlastně Nemo je, viděli, že ho nese zubař do odpadkového koše, tak pelikán vletěl oknem dovnitř, s tím, že se mu ho podaří zachránit, zubař ho však odchytil a vystrčil z okna. Sáček kde byl Nemo ještě před tím odložil na tácek se zubařským načiním, kde ho zahlídla zlá Darla a začala s ním třepat. To uviděl skalár Gil a s pomocí ostatních rybek vyskočil z akvária přímo na Darlinu hlavu, ta pustila sáček s Nemem.Dopadl opět na tácek s nástroji, sáček se však roztrhl, Gil to uviděl a z Darliny hlavy skočil na tácek a katapultoval nema přímo do plivátka, který samozřejmě vedl do odpadní roury, takže, tím se zachránil.Doufám, že jsem nic zásadního nespletla, a že jsem Vám snad pomohla.

borax*

Je to přesné :) jen Gil není skalár ale klipka. Skaláři v moři nežijí:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]