Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koncert KISS v ostravě

Od: enabler* odpovědí: 7 změna:

Letos sem byl v Ostravě na skupině kiss, byl to skvěly zážitek a prodávali tam flash disk se zaznamem koncertu...bohužel nekoupil sem si ho a ted toho lituji, není někdo kdo by to uploadoval na net nebo poslal odkaz? díky moc...:)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Určitě Ti pořadatelé koncertu za úplatu zkopírují. Zkus kontaktovat i např. Ostrav. kult. centrum.
zikjasa*

a prosím vás celkové naklady za takovou srandu by se vyšplhaly asi do jaké výše?By mě zajímalo.

Pokud nenatrefíte na zloděje, tak řádově ve stovkách... ale v Česku člověk nikdy neví..
PŘEJI KLADNÉ POŘÍZENÍ.
zikjasa*

No já nedávno jsem dostal od zetáčka/budoucího/jako úplatek DVD The Big 4 /Anthrax,Megadeth,Slayer,Metallica/ a on mě upozornil že za orig.blu-ray disk bych vysolil i klidně litr.

Protože blu-ray není dvd.

zikjasa*

ale přece znám hrušky a jablko už jenom nápln na tom discu něco koštuje

enabler*
hodnocení

no lístek mě stál 1200,- a ta flashka by stala jen 30 euro...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]