Nejste přihlášen/a.
Ahoj dostal jsem se do sporu zda je pysna princezna i barevne?Rodice pry videli pysnou barevne.
Byla i barevná, trochu jako "Obušku z pytle ven", ale není to ono. Barvy byly dodatečné. PT /stařenka/
Pyšnou princeznu jsem viděl mnohokrát a vždy jen černobíle. Barevnou asi nevysílají, protože to asi není ono.
Doma jednu černobílou televizi mám a stále mi funguje dobře. Dřív, když jsem měl kabelovku, tak jsem tam naladil jen 6 ze 13 televizních stanic (má to tam původní krátká pásma). Několik měsíců tam mám píchnutý satelit přes koaxiál (scart to nemá).
Hopíku, kam na to chodíš, vždy se bavím, je to vtipné. PT /stařenka/
doplněno 24.08.10 21:36:Hopíku o tom není pochyb, že máš všechny vyjmenové vlastnosti, to já vím a díky za zábavu, proto sem taky ráda chodím, kde bych takové lidičky potkala, když nemůžu na nohy. PT /stařenka/
Milá PT, já jsem prostě chytrej, hezkej, bohatej, učenlivej a hlavně SKROMNEJ! A když se podíváš na odpovědi třeba pana Cyrila, tak je to vynikající školení!
A hlavně, nesedím u toho počítadla jen proto abych zadarmo dával svoje know-how jen tak, beru to kromě vlastního potěšení z pomoci druhým a mého vlastního poučení i jako zábavu! Jinak bych "visel" na úplně jiném chatu! (Nebo bych jel na chatu...)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.