Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pysna princezna barevne ano ci ne?

Od: tlustoprd* odpovědí: 15 změna:

Ahoj dostal jsem se do sporu zda je pysna princezna i barevne?Rodice pry videli pysnou barevne.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

0x

Byla i barevná, trochu jako "Obušku z pytle ven", ale není to ono. Barvy byly dodatečné. PT /stařenka/

tlustoprd*
hodnocení

Opravdu? Tak jsem prohral ,ale proc v tv nedavaji tu barevnou verzi?

pt®

Klidně zkuste do TV napsat dotaz, nejlépe na ČT 1, uvidíte, co odepíší. PT /stařenka/

jupiter*

Tuto pohádku jsem za svých 61 let shlédl mockrát vždy jen černobíle...

Jestli existuje dobarvená Pyšná princezna netuším, ale Obušek se točil na ORWO. Takže ty barvy jsou původní. Původně měla být i Pyšná princezna barevná, ale dodavatel z Německa nebyl schopen včas dodat filmový materiál.

barbakan*
hodnocení

0x

Je barevná na 100% a Princezna se zlatou hvězdou byla černobíla.

doplněno 23.08.10 21:21:

Omlouvám se.Byla čb

doplněno 23.08.10 21:24:

Bylo to obráceně.

Ale no tak...

slonbonjohn*
hodnocení

0x

No, jesli ono se to někomu trochu nepopletlo ...

hodnocení

0x

google.cz/...

doplněno 23.08.10 21:26:

ale nejste první kdop prohlár sázku:

primadvd.cz/...

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, mám dojem, že Pyšná princenzna je černobílá (jinou jsem neviděla) a Princeza se zlatou hvězdou na čele je barevná.

bena*
hodnocení

0x

Pyšnou princeznu jsem viděl mnohokrát a vždy jen černobíle. Barevnou asi nevysílají, protože to asi není ono.

hop®

Vysílají, ale není to ono, vždycky si kvůli tomu kupuju černobílou televizi! *smich*;)

bena*

Doma jednu černobílou televizi mám a stále mi funguje dobře. Dřív, když jsem měl kabelovku, tak jsem tam naladil jen 6 ze 13 televizních stanic (má to tam původní krátká pásma). Několik měsíců tam mám píchnutý satelit přes koaxiál (scart to nemá).

pt®

Hopíku, kam na to chodíš, vždy se bavím, je to vtipné. PT /stařenka/

doplněno 24.08.10 21:36:

Hopíku o tom není pochyb, že máš všechny vyjmenové vlastnosti, to já vím a díky za zábavu, proto sem taky ráda chodím, kde bych takové lidičky potkala, když nemůžu na nohy. *smich* PT /stařenka/

hop®

Milá PT, já jsem prostě chytrej, hezkej, bohatej, učenlivej a hlavně SKROMNEJ! A když se podíváš na odpovědi třeba pana Cyrila, tak je to vynikající školení! *smich*

A hlavně, nesedím u toho počítadla jen proto abych zadarmo dával svoje know-how jen tak, beru to kromě vlastního potěšení z pomoci druhým a mého vlastního poučení i jako zábavu! Jinak bych "visel" na úplně jiném chatu! (Nebo bych jel na chatu...);)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]