Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, poraďte - dejte tip na dobrý FILM..Nedávno mě nadchnul Tanec s vlky, prý je hezký film Austrálie...a prosím o další návrhy co se vám líbilo.Nějak mám dost těch přiblblých amerických komedií na jedno brdo!Děkuji Káča
"Hodiny" jste viděla? To je moc dobrý film. Špatný není ani "Gran Torino", ale má místa, na která je dobré být otrlejší...ale já také nemám ráda žádné násilnosti, takže se to dá. "Austrálie" je skutečně dobrý snímek, taky vřele doporučuji. A klidně i v TV - teď zrovna jsem postřehla, že v Neděli dávají "Mezi řádky", je to sice americký film, ale dobrý - Hilary Swank je poměrně dobrá záruka, i pokud o filmu nic nevíte. Co ještě... Mně se třeba líbil i Hachiko, ale ten by Vás možná nudil... Dejte vědět ještě trošku o preferencích, zkusíme poradit dál
Jo vidíte, ještě Le Concert - ale to je také spíš pro odlehčení...
Díky za tipy já bych právě chtěla něco jako - Poslední císař, Vzpomínky na Afriku, Poslední Mohykán...já na horory a drasťáky tak moc nekoukam, jednou jsem viděla Kruh a studnu vidim do konce životaPak mám doma film Hra, prý je skvělej a taky jsem ještě nestihla...
Jo, Poslední mohykán, toho jsem Vám právě chtěla doporučit, tak nic :D Ale ty Hodiny teda, to by Vám asi sedlo. Možná víte co? Zkuste csfd.cz, tam si podle procent vyberete to nejlepší
Hodiny jsou nádherný film, ale mám obavu, že se Vám nemusejí líbit - jsou smutně existenciální. Při čtení výběru mě napadlo, že je velkou otázkou, kolik Vám, Kačenko, je let - je rozdíl třeba 17 a 37, takové Hodiny vidím na 30 let a víc.
No to už se skoro blížím tak za pár let je zkouknuNe zkusím je, mají dobrou recenzi i když si pobrečím, to je jasný!Viděli jste Zelenou míly?Smutnější to být nemůže, ne?
Hodiny jsou smutné trochu jinak, než "normálně". Stačí si trochu vygooglovat Virginu Woolf a její osud a "mód" psaní - a je Vám jasný, jakým směrem se takový film bude odvíjet Velká poklona tvůrcům, kteří natočili nenatočitelné... A nemáte, samo, zač
Rádi pomůžeme.
*Virginiu
...pokračování: O myších a lidech, Obvyklí podezřelí, Osudové setkání, Osvícení, Pařba ve Vegas, Přelet nad kukaččím hnízdem, Příběh Alvina Straighta, Půlnoční express, Skrytá identita, Svět podle Garpa, Svět podle Prota, Špinavé ulice, Pravdivá romance, Taxikář, Tichá bolest, Zeptej se prachu, Zuřící býk, Život Davida Galea.
To by na pár dalších měsíců strávených u DVD mohlo stačit.
ceske-filmy-zdarma.cz/... Zde vybírám české filmy. Černý jestřáb sestřelen, Armagedon, Já robot, Van Helsing a co třeba Na křídlech vážky.
doplněno 14.08.10 15:48:16.50 máte v TV První rytíř mě se líbil moc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.