Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pro odlehčení do vedra

Od: babkazov® odpovědí: 8 změna:

Znáte? en.kendincos.net/... *frajer*Nemohla jsem odolat a nenabídnout. Fajna muzika, že?*palec*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tesyk*
hodnocení

0x

Mě cigorky neberou...

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Hmm, by mě zajímalo, jak by si odolávala a chrochtala blahem, kdyby ti takový rádoby umělci vyhrávali o dvě patra vejš takřka obden odpoledne a navečer, a stěžovat by sis mohla jedině na lampárně.*cert*

23.07.10 19:15

*palec**palec**palec*

hodnocení

Mám je v bytě pode mnou. 6 dětí 2-9 let *plac**zed**plac*Ale co to má společného s muzikou? *vtip*

doplněno 24.07.10 07:28:

Pro slonboje

slonbonjohn*

Společného s muzikou to má to, že jí právě provozujou na jedny klávesy, kytaru a housličky. S přibývajícím časem a alkoholem se zpomaluje rytmus a končí tesknými a kvílivými tóny, které JE bere za srdce a MĚ za uši. Bohužel, jsou již tak kultivovaní, že končí před dvaadvacátou hodinou.:(

mathe
hodnocení

0x

The Kelly Family 2010 :D?

hodnocení

A Kusturicův film Bílá kočka, černý kocour? Ten se vám taky nelíbil?

hodnocení

0x

proboha!

fuj

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]