Nejste přihlášen/a.
Kde sehnat nejlépe filmy?
Nechci nic nelegálně stahovat z internetu. (jelikož mám i trochu obavy o bezpečnost a warez není 100% bezpečný)
Jsem ochotný si i malý poplatek zaplatit pokud to nebudou velké částky. Kupovat originál se mi taky nechce. Není to zrovna levné kvůli jednomu až dvěma přehrání.
Bylo by dobré, kdyby bylo možné na internetu třeba zaplatit za online zhlédnutí nějakého filmu nějaký menší poplatek pomocí sms a podívat se na film. Ale chci něco bezpečného a důvěrného.
Popřípadě by nebyl problém dvd pujčovna. Mám ale sociální fobii, takže zrovna to chození mezi lidi mi nedělá dobře... Ale nebráním se tomu, možná by mi to i prospělo.
Doporučte nějakou dobrou dvd pujčovnu v Ostravě. Bohužel všude kde jsem se díval, bylo možné půjčit dvd jen na 24 hodin což není zrovna dobré...
Co zkusit online půjčovny filmů? Tady máte film za 80,- topfun.centrum.cz/...
filmy-online-zdarma.kx.cz/... nějaké povídání k tomu.
a zásilková půjčovna dvdklub.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.