Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Film pro děti

Od: barbakan* odpovědí: 8 změna:

Poprosil bych vás o tip na film pro mé vnuky(9 a 10),ale pouze české výroby a pokud možno staršího data.V neděli viděli můj oblíbený film "PRÁČE" a velmi se jim líbil.
Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathe
hodnocení

0x

Možná by se jim líbila Cesta do pravěku, Na kometě, Baron Prášil, trilogie o lovcích z doby kamenné Osada Havranů, Na veliké řece a Volání rodu, z jiného žánru Limonádový Joe...:)

lidus*
hodnocení

0x

Vše co píše mathe a z válečných-Nebeští jezdci, Sokolovo, Tmavomodrý svět a i když to není český film-Borisek malý seržant. Nebo ještě Už zase skáču přes kaluže. Záleží jak jsou vnuci staří.

barbakan*
hodnocení

Kluci mají(v otázce to je uvedeno) 9 a 10 let.Děkuji za tipy.

lidus*

Omlouvám se, já to přehlídla.

Jak jsou stari je napsano jiz v prvnim dotazu.

Dle meho skromneho nazoru je pro takto mlade kluky pres prazdniny a pri dnesnim paradnim pocasi nejlepsi pobyt venku na cerstvem vzduchu, nez koukani na nejaky, byt sebelepsi, film...

Možná šlo o otázku na mentální stáří.

A co trilogie Pod jezevčí skálou a další? (Ten odkaz je na stažení ve formátu avi a avizuje mi to hodinu stahování, tak jsem zvědav.)

doplněno 13.07.10 12:05:

Už mám doma 54%:)

barbakan*
hodnocení

Ano,to máte pravdu,že by měli někde být venku,ale proto že jsou nemocní(paradox-mají angínu),chci je nějak zabavit.

lucinkaf*
hodnocení

0x

Královna koloběžka, Marie Růžička, O princezně Jasněnce, Jak se budí princezny, drak Mrak, Zlatovláska, Pod Jzevčí skálou, na samotě u lesa, Jak dostat tatínka do polepšovny včetně dalších dílů a vůbec mám ráda filmy s Tomášem Holým, Chobotnice z druhého patra, filmy o Lucii postrachu ulice, Ať žijí duchové apod., filmů je spousty. Z těch novějších třeba Anděl páně:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]