Ahoj, pokouším se najít jednu písníčku, už nevím kam napsat. Asi nebudu úspěšná, protože nemám moc indicií (vlastně skoro žádnou), ale proč to nezkusit.. zpívá ji nejspíš žena (možná to může být i muž :D), chraplavý hlas.. na začátku nehraje hudba, jen takové louskání prstů a do toho začne rapovat? ten hlas.. je to anglicky, slova si bohužel nepamatuju - bylo tomu špatně rozumět.. možná je v tom refrénu něco jako "can/can´t.. steady.. up, down.." (možná je to něco úplně jiného..). Písnička je hodně známá - podle mě byla v nějakém soundtracku k nějaké filmové klasice (napadlo mě Pulp Fiction, ale ta písnička tam není, prostě nějakej takovej legendární film)). Pak mám takovou "intuici", že ta písnička mohla být v nějakém americkém filmu z černošského prostředí, takže bych to tipla na 90. léta. Nejsem hudební odborník, spíš takovej nadšenec. Tu písničku si pamatuju asi i z dětství a teď jsem ji po letech zase slyšela. Kdyby kohokoliv cokoliv napadlo, budu ráda
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.