Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám problém

Od: verina* odpovědí: 6 změna:
Ahoj potřebovala bych poradit.Mám problém s mím přítelem.Známe se zatím jen krátce vše je v pohodě, rozumíme si.Jen v sexu nám to moc nejde.Nemůže se do mě dostat.On je dost vzrušený já taky ale..nejde to.Nikdy jsem podobný problém neměla.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

meissi*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Ahoj, zkus lubrikační gel stojí okolo 100,-

mnoho zdaru

dave*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Jestli jsi dost vlhka, tak at si v Tobe hraje s prsty, potom se roztahne a bude to jednodussi, casem se prispusobi ...

malinka*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Co zkusit jinou polohu?Nejsi moc stahnuta?Zkus se vice uvolnit.Nic vic asi poradit nemuzu:(Hodne stesti

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahoj,přítel to musí zkoušet a zkoušet...musí mít výdrž a jednou se tam dostane,ale chce to pomalu...:)

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
verina- CHce to jemnost něhu a mazlení, chce to čas potom to bude tepRve to prave:).SO
radic*
a co tak skusit lubrikacni gel?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]