Nejste přihlášen/a.
ahoj znate nekdo filmy bolywood jsou to filmy indicke,nevite kde je sehnat ,stahnout atd?
No, to je jako by ses ptal, jestli známe filmy Hollywood. Bollywood je jakési asijské, resp. indické centrum výroby filmů, více viz zde: cs.wikipedia.org/... . Pokud vím, pořádá se v ČR také festival bollywoodských filmů a mívá velký ohlas - pro tu srandu... Kdysi jsem jeden takový bollywoodský film viděla. Jmenoval se Devdas, trval asi 3,5 hodiny a celou dobu jsem proklínala spolužáka, který mě na něj vzal. Totiž, šli jsme tam z hecu, ale mě by nenapadlo, že se to tak šíleně potáhne... No, děj suchej - ale aspoň že to nemělo happy end, protože to už by byl vrchol nevkusné slaďárny. A je pravda, že v každém indickém filmu se hodně zpívá a tančí, prostě je to součást, jako u nás nějaká filmová hudba - oni přidají i ty tanečky... , naštěstí v Devdas byla hudba super, to zas jo
, a jenom kvůli ní jsem taky film vydržela. To ovšem nic nemění na faktu, že stál tento kousek filmařsky za opravdové nic... Mno, takže doporučuju podívat se na názvy bollywoodských filmů a podle nich pak hledat, kde by se daly sehnat. Určitě je najdeš i v půjčovnách. Mimochodem, "Milionář z chatrče"má při závěrečných titulcích typicky bollywoodskou scénu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.