Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontakty na celebrity?

Od: miley002* odpovědí: 3 změna:

Nemáte někdo na nějaké celebrity pravej kontakt?Hlavně na Miley Cyrus,Selenu Gomez,Britney Spears,Ewu Farnou,Lucii Vondráčkovou,Emily Osment,Noah Cyrus,Mitchel Musso,Ashley Tisdale a nebo Vanessu Hudgens.Já to nebudu vyjmenovávat všechny celebrity co se mi líběj,protože by sem tu byla až do rána.Vyjmenovala sem vám všechny co mam nejradši,takže to znamená že na ty celebrity co sem vyjmenovala tak jestli máte na něj PRAVEJ email (profil na lide),tak mi ho prosim napište.Jestli máte ještě na jiné celebrity kontakt a já sem je nejmenovala,tak mi to klidně napiště.Já nebudu mít nic proti.

Moc to pro mě znamená,takže vám všem co mi nějakej ten kontakt napíšete moc děkuju.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Ty tvoje menované neznám, ale když nebudeš mít nic proti, tak pár těch, co jsi nejmenovala: tak např. Franta Houdek je perfektní zedník a obklady umí jak nikdo. Potom p. Štěpková, to je celebrita mezi uklízečkama, tu si direktor drží, už jí dvakrát zvýšil plat, aby mu neušla. Polovička města chodí k Janičce, ta je zase excelentní pedikérka. Nevím její jméno, ale dal by se sehnat její pravej email.
Jo a ještě poznám pár celebrit na úřadě, každý si je předchází, jednoho z kultury, dva ze sociálky, když budeš mít zájem, tak napiš.

Jak ti jde angličtina? Obávám se, že bez ní ti pravé emaily na celebrity budou zbytečné. Je mi líto, že ti nepíšu ty celebrity, když to pro tebe moc znamená, ale doufám, že to nějak přežiješ!

hodnocení

0x

Adresy by se nad baly časem an netu najít, ale any si s tebou přímo psát nebudou. Vše řeší jejich agentura kterou můžeš kontaktovat. Další možností jsou fankluby cerebrit.

pavka76*

Horší to bude s profilem na lide.cz ,to se bude shánět těžko :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]