Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vánoční koncert Karla Gotta z roku 1980

Od: jahoda315* odpovědí: 9 změna:

Ahoj,

včera dávali dopoledne na ČT1 pořad s K. Gottem s názvem

Vánoční koncert Karla Gotta z pražské Lucerny (1980).

Nemohla jsem se koukat, protože jsem byla v práci a bohužel jsem si (jako obvykle) zapomněla nastavila video. :( Dívala jsem se do programu a v blízké době to již opakovat nebudou. Ráda bych se na to mrkla, či to někde stáhla. Gott má hezký písničky a tento pořad bych chtěla už jen proto, že to bylo natočeno v roce mého narození. :)

Napadlo mě, jestli si to třeba někdo nenahrával, klidně i TVrip. Díky za pomoc.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ahoj, tak jsem se pokusil postupovat podle Vašich instrukcí a výsledek je snad na této adrese: uloz.to/... Melo by to jít přehrát v Media Playeru. Pokud ne, nezbyde než využít služeb České pošty, a.s., dnes podáte - zítra máte! Přeji hezký zbytek víkendu.

jahoda315*

Dobrý den,

jste velice hodný. Moc a moc Vám děkuji, udělalo mi to velkou radost. Co jsem dlužna? Pokud byste Vy něco potřeboval (hudbu, filmy, programy aj.), ozvěte se, ráda Vám pomohu.

Přeji krásnou sobotu a ještě jednou moc děkuji.

Zdravím. Chtěl jsem se jen zeptat, jestli se Vám ten záznam koncertu K.G. podařilo otevřít nebo byla snaha marná. Děkuji, přeji hezký víkend.

jirbar*

Díky, díky. Taky se přidám. Chodí to. Dle úvodní obrazovky mohou chybět 3 minuty, ale je to pořád úvod. Taky mi to uteklo a tak připomínám, že další koncert je ve středu ráno na ČT1.

Jinak ten program k ripování myslím nemá češtinu. Toto je o něco vyšší verze s češtinou.

dwn.cz/...

doplněno 12.12.09 21:12:

Malý problém. Tato verze Gordian Knot má sice češtinu, ale není v ní DVD Decripter

ten je tady

dvddecrypter.org.uk/...

doplněno 12.12.09 21:17:

a čeština

cdr.cz/...

jahoda315*

Dobrý den, jak už psal jirbar, video jde v pořádku přehrát. Takže hned, jak jsem to stáhla, jsem se na to mrkla a bylo to bezva (myslím tím i kvalitu nahrávky - fakt dobrý). Ještě jednou díky a mějte se fajn. Další pořady už si musím pohlídat, ať vás tady zase nemusím obtěžovat. :)

hodnocení

0x

Ahoj, shodou okolností jsem ten koncert nahrál na DVD, bez prvních cca 30 vteřin. Ale nevím, jak Vám ho technicky doručit, můžu to vypálit, ale nejsem expert na počítače.

jahoda315*

Jé, tak to by bylo bezva. Moc ráda bych to viděla. Nemohl byste to nahrát třeba na server uloz.to? Nebo na jakýkoli jiný.

Zatím Vám děkuji a přeji krásný večer.

hodnocení

0x

Zdravím, zkoušel jsem ten koncert KG uložit na server uloz.to, jak jste navrhovala, ale nedaří se mi. DVD obsahuje několik souborů, nevím, které uložit. Jak jsem psal, nejsem na počítače odborník, zeptám se někoho v práci, ale až po neděli. V nejhorším vám to pošlu poštou.

jahoda315*
hodnocení

Nechci Vás moc obtěžovat, ale nemohl byste to třeba z DVD převést na AVI a pak "hodit"třeba na to uloz.to? Šlo by to snad i tímto programem:

slunecnice.cz/...

Ale jsou i jiné. Prozatím Vám moc děkuji za snahu a přeji krásný víkend.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]