Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Texty k hudbě

Od: goby* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,nejsem si jist,zda-li mi tady pomůžete,ale i přesto to zkusím.Píši vlastní texty k písním,pár kamarádů je četlo,říkali,že jsou dobrý a mám je zkusit někde "udat".Tak bych se vás tímto rád zeptal,jestli třeba náhodou nevíte o někom,kdo by o ně mohl mít zájem a popřípadě je i prosadit.Nebo třeba nějaké webovky,kde by byly nějaké kontakty na někoho kdo se zajímá o takovéto "mladé talenty"?Děkuji a přeji všem hezký den Josef

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

2x

Hezký den Josefe, pošlete mi na vnitřní poštu kousek textu. Byla tady vnučka, mají s manželem a kamarády kapelu. Minulou sobotu měli koncert v místním klubu. Hrajou i vlastní skladby, ale neptejte se mě, jaký to je žánr, v tom se nevyznám. Jinak Vám posílám jednu adresu pro začínající kapely, zkuste se na ně podívat, zda by nebylo možné tam Vaše texty nabídnout. Hodně štěstí!

doplněno 28.03.09 16:44:

Tak jsem se polepšila: http://www.stage.cz/

goby*
hodnocení

Dobrý večer,rád bych vám ten text zaslal,ale nějak se v tom nevyznám.Nevím přesně co mám kde naklikat aby případný text šel přímo vám.Pokud mi poradíte,popř. napíšete přímo mailovou adresu tak vám to rád pošlu.Děkuji zdravím Josef

lidka*

Tak to pošlete na l.nimmrichterova@seznam.cz. a já jim to předám. *klik* Hezký večer!

goby*
hodnocení

Dobrý den,tak jsem vám tedy poslal ty ukázky z textů.Snad se budou líbit.Děkuji a zdravím Josef

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]