Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,nejsem si jist,zda-li mi tady pomůžete,ale i přesto to zkusím.Píši vlastní texty k písním,pár kamarádů je četlo,říkali,že jsou dobrý a mám je zkusit někde "udat".Tak bych se vás tímto rád zeptal,jestli třeba náhodou nevíte o někom,kdo by o ně mohl mít zájem a popřípadě je i prosadit.Nebo třeba nějaké webovky,kde by byly nějaké kontakty na někoho kdo se zajímá o takovéto "mladé talenty"?Děkuji a přeji všem hezký den Josef
Hezký den Josefe, pošlete mi na vnitřní poštu kousek textu. Byla tady vnučka, mají s manželem a kamarády kapelu. Minulou sobotu měli koncert v místním klubu. Hrajou i vlastní skladby, ale neptejte se mě, jaký to je žánr, v tom se nevyznám. Jinak Vám posílám jednu adresu pro začínající kapely, zkuste se na ně podívat, zda by nebylo možné tam Vaše texty nabídnout. Hodně štěstí!
doplněno 28.03.09 16:44:Tak jsem se polepšila: http://www.stage.cz/
Dobrý večer,rád bych vám ten text zaslal,ale nějak se v tom nevyznám.Nevím přesně co mám kde naklikat aby případný text šel přímo vám.Pokud mi poradíte,popř. napíšete přímo mailovou adresu tak vám to rád pošlu.Děkuji zdravím Josef
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.