Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

L.Funes dabovaný F.Filipovským

Od: ukulele* odpovědí: 4 změna:

Ahoj vážení rádci, chtěl bych se zeptat, zda-li se dá někde zjistit, které filmy s L.Funesem nadaboval pan F.Filipovský. Koupil jsem si nedávno Zelňačku, dám ji do dvd a čekám na Františkův hlas a on to mluví p. Lábus! No, ne že bych Lábusína nemohl, to ne, ale přesto bych měl raději Zelňačku dabovanou Františkem.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cybermagefroll*
hodnocení

2x
Zelňačku bohužel Filipovský nedaboval. V jedné verzi dabingu to byl Lábus a ve druhé Krampol.
defunes.fdb.cz/...
ukulele*
hodnocení

díky, to je přesně to co jsem hledal, je to velká škoda, že to Franta nestihnul všechno, Funes prostě musí mluvit česky hlasem Franty...

jabraka*
hodnocení

0x

Uku,Funeze Lábus nedaboval,po Filipovském to zkoušel Krampol.A protože Filipovský už není,máme smůlu.Já ho taky meiluju jako dabéra Funeze.

JABRAKA

ukulele*
hodnocení

kup si Zelňačku z edice Blesk a uslyšíš Lábusína a Čecha ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]