Nejste přihlášen/a.
Ahoj zde se daji stáhnou uplne všechny díly (20dílů)
1díly: czshare.com/...
2díl: czshare.com/...
3díl: czshare.com/...
4díl: czshare.com/...
5dil: czshare.com/...
6díl: czshare.com/...
7díl: czshare.com/...
8díl: czshare.com/...
9díl: czshare.com/...
10díl: czshare.com/...
11díl: czshare.com/...
12díl: czshare.com/...
13díl: czshare.com/...
14díl: czshare.com/...
15díl: czshare.com/...
16díl: czshare.com/...
17díl: czshare.com/...
18díl: czshare.com/...
19díl: czshare.com/...
20díl: czshare.com/...
Vše je 100% funkční...mělo by to jit stahnou i bez registrace ale když se registrujete a zalatite smskou tak budeme moc stahovat neomezene. Mám vyskoušeno 100% funkční...Jsou tam i všechny serie simpsonu až do 17řady a vše česky!
Právě se moje sbírka ovečky rozrostla na maximum. Mám speciální edici DVD (5 originálních DVD) se všemi 40 díly ovečky Shaun :o)). A také jedno DVD nahrané z ČT (tam je cca 11 dílů)...
Dobrý den! Taky se sháním po nějaké nahrávce ovečky, tak reaguji na váš e-mail. Předpokládám, že ona originální DVD jsou asi v angličtině, já bych ovšem potřebovala něco v českém jazyce. Můžete mi pomoci? Sháním to jako dárek k Vánocům, jestli můžete zaslat nějakou kopii na dobírku, budu vám velmi zavázána. Samozřejmě Vám to zaplatím. Ozvěte se!
Děkuji Irena Frolová, Zlín
Měla bych zájem o díly ovečky Shaun přehrané z ČT, ozvěte se mi, prosím, na seznamna@seznam.cz. Děkuji!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.