Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovečka Shaun - první díly

Od: binka* odpovědí: 14 změna:
Moje dcery se zamilovaly do ovečky Shaun. Jsou to krátké příběhy vysílané vždy v neděli ráno v Hřišti. Bohužel nám utekly první čtyři díly - Bečení , Bezva den, Koupel a Velikán Timmy. Prosím, nemáte je někdo nahrané? Byla bych vděčná ... Díky

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

yurek*
hodnocení

0x
Dobrý den. Shaun the Sheep je na Youtube - použijte tamníé vyhledávač. Nebo se dá stáhnout přes tor/....
yurek*
Na Youtube je to TADY - nefungovalo ani Youtube ani tamější vyhledávání, proto dvě odpovědi. Omlovám se
honzik88*

Ahoj zde se daji stáhnou uplne všechny díly (20dílů)

1díly: czshare.com/...

2díl: czshare.com/...

3díl: czshare.com/...

4díl: czshare.com/...

5dil: czshare.com/...

6díl: czshare.com/...

7díl: czshare.com/...

8díl: czshare.com/...

9díl: czshare.com/...

10díl: czshare.com/...

11díl: czshare.com/...

12díl: czshare.com/...

13díl: czshare.com/...

14díl: czshare.com/...

15díl: czshare.com/...

16díl: czshare.com/...

17díl: czshare.com/...

18díl: czshare.com/...

19díl: czshare.com/...

20díl: czshare.com/...

Vše je 100% funkční...mělo by to jit stahnou i bez registrace ale když se registrujete a zalatite smskou tak budeme moc stahovat neomezene. Mám vyskoušeno 100% funkční...Jsou tam i všechny serie simpsonu až do 17řady a vše česky!

pingu*
hodnocení

0x
Pokud ještě sháníte ovečku Shaun, můžu vám nabídnout jednu kopii DVD. Je to kopie originálního DVD, není to nahrávka z TV. Můj mail je hoyer11@email.cz, tak jestli chcete ozvěte se :o))
pingu*

Právě se moje sbírka ovečky rozrostla na maximum. Mám speciální edici DVD (5 originálních DVD) se všemi 40 díly ovečky Shaun :o)). A také jedno DVD nahrané z ČT (tam je cca 11 dílů)...

iris*

Dobrý den! Taky se sháním po nějaké nahrávce ovečky, tak reaguji na váš e-mail. Předpokládám, že ona originální DVD jsou asi v angličtině, já bych ovšem potřebovala něco v českém jazyce. Můžete mi pomoci? Sháním to jako dárek k Vánocům, jestli můžete zaslat nějakou kopii na dobírku, budu vám velmi zavázána. Samozřejmě Vám to zaplatím. Ozvěte se!

Děkuji Irena Frolová, Zlín

pingu*

Moje adresa je pořád stejná hoyer11@email.cz

sejmir

Ono se tam moc nemluví, tak to muže být klidně i v arabštině*ee*

zajemce

Měla bych zájem o díly ovečky Shaun přehrané z ČT, ozvěte se mi, prosím, na seznamna@seznam.cz. Děkuji!

soon
hodnocení

0x

sleduj.org/...

zkuste tohle jsou tam všechny díly;)

fell*
hodnocení

0x

Dobrý den - tady e ovečka také i jiné seriály - serialy.itelka.com/...

hlentilka
hodnocení

0x

Dobrý den, nevím, zda už jste sehnala první díly Ovečky Shaun... Ale jen tak pro informaci, Ovečku Shaun začínají dávat teď v sobotu 21.3.2009 na ČT 1 - běží od prvních dílů...

S pozdravem

Hana

binka*

Díky,vím o tom, ale už mám všechny :)

hodnocení

0x

na warezu si je můžete stáhnout všechny 5 DVD;)

zdarma

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]