Tady je vydět jak se necháváte ovlivnit reklamou písnička je víc jak rok stará je perfektní a vy si jí všimnete až když jí nějaký O2 použije v reklamně.Kam to ten svět spěje HAHA
Stepan Zalesaka (je vedeny jako spoluautor hudby) pise, ze se jedna opravdu o hudbu napsanou primo na reklamu o2, ostatne prikladam cast jeho mejlu..."Hudba - je nahrano opravdu pouze 40 vterin. Pravda je ze jsme s Bojanem chteli udelat celou pisnicku, ale nestihli to nahrat. Jsem v soku jaky zajem dokaze vyvolat hudba k reklame Nicmene hudba se hrozne libila slovenskymu O2 tak oslovili Bojana a Andreyu Trianu aby udelali hudbu i pro O2 Slovakia..."
Přes www.vixy.net si stáhni audio ve formátu MP3 Nebo použij kterýkoli z frřčee programů na stahování videí z Youtube a jejich převod do AVI. Pak z toho grabni eMPétrojku nějterým programem typu Avi to MP3. Hezký den
nepotřebuji ji stáhnout,jen jsem psal,že to poslední video není asi se správným songem.To video,co jsem sem dával já,tak tam je jinej song.A nebudu tahat MP3 z reklamy.Chtěl jsem spíše název,najdu si ji pak sám.
já vím jak se jmenuje ta písnička teď na ty vanoce 2007 a je vazne nadherna mam ji uz v kompu stazenou a muzu ji poslouchat od raa do vecera zpiva ji Andreya Triana-o2 xmass a dal uz nevim tak mi piste dik
Skladba z nejnovější reklamy na O2 ... Lamb - Gorecki ...stahujte na: beemp3.com/... - skvělá skladba podobná stylem trochu Royksopp... hledal sem jí asi čtvrt hodiny a je ve výborný kvalitě - hned ta horní je verze z reklamy...hezkej poslech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.