Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Už tady zase otravuju

Od: cekrops® odpovědí: 2 změna:

Chci si ztáhnout z DCstrongu písničku ale nevím (opět) jak se jmenuje. Myslím že - svá křídla už má - asi. Nevíte někdo něco bližšího?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

janekkrat*
hodnocení

0x
Aspon bys měl vědět kdo to zpívá

ukulele*
hodnocení

0x
jo, je to takový slaďáček, snad se tam i zpívá svá křídla už má a oči co Tě uhranou, no tipoval bych to na Stanislava Procházku mladšího, ale poradím Ti : zavolej do nějakéko rádia (český rozhlas 1 ) a řekni že bys chtěl(a) tuto písničku zahrát, nebo jen vědět jak se jmenuje a kdo je jejím interpretem, já to tak udělal naposledy s písničkou od M. Donutila, zavolal jsem do rádia, a poprosil je aby mi zahráli od Donutila tu písničku, kde on zpívá, že by se chtěl stát tulákem po hvězdách a na oblacích spát, no a světe div se zahráli mi ji, za což jim velice děkuji...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]