Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ještě k té písničce

Od: cekrops® odpovědí: 5 změna:

Děkuji všem za odpovědi ale furt to není ono...Ta písnička je opravdu už alespoň 20let stará a určitě ji všichni znají.Kromě té písničky Kyrii eleison zpívá ještě jednu známou písničku.Myslím že se jmenuje Broukyng Hill,nebo tak nějak...V 80tých letech je pořád hrály v rádiích... Myslel jsem že ji zpívá Billy Idol ale asi né...Tak kdo poradí? Předem děkuji všem!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

šťastná*
hodnocení

0x
V mém věku bych ji asi měla znát, ale přiznám se, že si nejsem jistá. Máš na mysli tuto písničku?:

nebo toto provedení(?):

(to se mi líbí víc, je to takové romantičtější, a já mám dneska zrovna takovou náladu). Případně si klikni na: http://www.youtube.com/results?search_query=Kyrie+eleison&search=Search a vyber si. Snad najdeš. Hodně štěstí!
hodnocení

Mockrát díky za odpověď! Byla to ta od Mr.Mister. Sám bych na to určitě nepřišel,protože Mr.Mister mě vůůbec nic neříká...Takže ještě jednou dík!

jaja28*
hodnocení

0x

Zkus kouknout sem:

= je to ono? Samotnou by mě to zajímalo, zda jsem se trefila.

hodnocení

Jo.Je to ona.Díky mooooc!
jaja28*
To jsem ráda, že jsem se trefila. A ještě pokud by sis chtěl písničku stáhnout zadara jako MP3 tak tady je odkaz : mp3s.nadruhou.net/... . Přeji pěkný poslech.:P

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]