Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy se splácením hypotéky vs krize

Od: mak* odpovědí: 2 změna:

jelikož vlastním byt s kterým ručím bance a byt mě stojí ještě 6000,- plus tedy splátky za úvěry a dělám v automobilovém průmyslu kde od ledna najíždíme na 4 dení pracovní dobu to jest 120 hodin za měsíc a výplata bude tak kolem 8000 korun nevím co s tím z této výplaty to prostě nemám šanci zaplatit jsem na to sama , jeden úvěr mám pojištěný ale ostatní dva ne a banka je ani nepojištuje jen na smrt v dnešní době nebudu sama kdo má tyto problémy ale co stím

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

slajs*
hodnocení

2x

Škodovka s námi pěkně vymetla:) ale top manažeři a vedení si na platy nesáhlo, což samozřejmě neventilují. Buď si najít přítele, který by na sebe vzal část bytu, nebo spolubydlící nebo podnájemníka. Pak je možná změna zaměstnání a nebo ten byt prostě pustit i s úvěry a přestěhovat se do menšího. Bohužel doplácíme na finanční krizi, za kterou nikdo z nás obyčejných lidí nemůže, ale jsme první kdo to pocítí a komu se to dá "sežrat" :(

lm®

No o manažerech psát nic nebudu ,každý slušný člověk si o nich a jim podobým pomyslí své.Taky pracuji v automobilce ,sice ne škodovce,ale situace je stejná(,pro mne horší k 31.1,2009 mi končí smlouva na dobu určitou..).takže s Vámi soucítím a dobře Vám rozumím.

Ale k věci : Měnit místo bych neradila,ani v jiných oborech na tom nebudou o moc líp, snad jedině potravinářství... jíst se bude pořád. Spíš byc zašla do banky a vysvětlila jim situaci,určitě se domluvíte na nižších splátkách,je to přijatelnější pro Vás i pro ně než abyste se tady za pár měsíců ptala na radu o exekutorech.Držím palečky,případně se ozvěte i pro ostatní,jak se vše vyvíjelo dál.Máte velkou pravdu v tom ,že podobně na tom bude hodně lidí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]