Dobrý den,nemáte někdo na DVD nebo VHS pár dílů z anim.seriálu pro děti Willy Fog-na cestě do středu země a Na cestě kolem světa?Běželo to na ČT,báječný dabing V.Preisse atd..Kluci to milují a koupit se dá jen DVD Villy Fog-20000mil pod mořem.Třeba za něco vyměníme,za pohádku,film,lahvinku,nebo co si budete přát...Zn.Doživotní vděk mých dětí jistý.Díky.
Mám cestu kolem světa, všech 26 dílů, ale jen v divx, tzn. přehrají to jen dvd přehrávače, které umějí divx, nebo počítač. Potřeboval bych názvy všech dílů v češtině, nemáte někdo? Našel jsem to jen v angličtině, ale není možné některé přeložit, aniž bych to neshlédnul.
jana72*
Děkuji, snad už to nebudu potřebovat viz odpověď výše. Jana
leni*
Dobrý den,pokud je vaše odpoveď ještě aktuální,koupila bych od vás všech 26 dílů,myslíte,že nám to půjde z počítače vypálit na DVD?Divx mi bohužel nic neříká...
hrabos*
Mám zájem o WF i v tom divxu, v češtině a dobré kvalitě a jaká je cena a jestli mi to můžete poslat na dobírku.Kontakt hrabos.polni@seznam.cz
aydra
Zdravím, je doufám ještě aktuální se na Willyho Foga ptát ) Moc bych to chtěla, v divx by bohatě stačilo...kolikpak by to stálo?
ČT bude seriál znovu vysílat od 20.10. na čt 1 v 15.30. Budu ho nahrávat, můžeme se domluvit přes mobil.
leni*
Prosím JANU 72 ať se ozve,nebo kdo máte nebo zrovna nahráváte Wilyho Foga,díky,koupím.
palinek*
Dobrý den. Také sháním TV seriál o Willym Fogovi. Dcera je jím úplně posedlá. Ozvěte se mi, prosím, na e-mail pavel.jordan@seznam.cz a řekněte si cenu. Děkuji
jana72*
napište mi svůj e-mail. jana
leni*
Dobrý večer,mám zájem o WF,nahraného z tv nebo jakéhokoli jiného za vaši cenu,mail borakova@centrum.cz .díky.
leni*
Dobrý den,nevím jestli máte pořád stejnou em.adresu,zkoušela jsem vám psát ohledně W.Foga,jak jsme se domlouvaly,tak mi prosím napište na mail.Děkuji Iveta.
Na megauploadu se mi podařilo stáhnout jen 22. díl, zřejmě jsem nějak nepochopila fígl Mohla byste mi prosím ještě poradit?
jana72*
Nevím jestli to tak bude, ale tyto sdílené srvery fungují při free - tzn. neplaceném - stahování tak, že po stažení jednoho linku( souboru ) můžete další stáhnoutaž po určité době, většinou 70 -80 minut. Identifikují totiž vaši IP adresu a dřív vás tam nepustí. Po uplynutí této doby lze zase stáhnout další, ano je to možná zdlouhavé, ale je to zdarma... ,
aydra
Právě jsem se stala velice šťastným člověkem. Děkuji
jana72*
To jsem vážně ráda...
aydra
Ehm, tak jo, jsem hroznej otrava, vím. Zjistila jsem, že megaupload povoluje jen jedno stáhnutí na IP adresu (což mne opravdu rozesmutnilo), chtěla jsem se optat, zda bych od vás nemohla získat toho Willyho nějak jinak? Napadlo mne třeba ICQ, Skype, či podobné věci... Nebo byste mohla být tak moc moc hodná a nahrála to třeba na jiný web...napadl mě rapidshare.com, ale ten zase nedovoluje uploady větší než 100 MB...pak ještě třeba freeaspupload.net/... nebo filecrunch.com/... díky moc za odpověď
jana72*
Otrava nejste, ale ten upload není můj, já ho jen našla a upozornila na něj. Moc mě to mrzí...
aydra
Skvělé, už jsem to našla na rapidu a vesele postahovala )
Dobrý den,nevíte někdo kde by se dal Willy Fog v češtině zdarma stáhnout?Nebo jestli ho máte někdo nahraného,prosím,ozvěte se mi,moc bych si ho přála.Děkuji.
aydra
Jo, mám ho staženého v divx kvalitě, zítra k večeru bych vám poslala mejl, jak na to, ano? Teď už spím za pochodu )
delfinka
To jste moc hodná. Můžeme se teda domluvit e-mailem, můj je evoluna@seznam.cz
delfinka
Už jsem si několik dílů v rapidu stáhla, teď jdu na další .Jsou i v dobré kvalitě.Moc děkuji, Eva
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.