Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

METAL

Od: alias.nos* odpovědí: 10 změna:
Zdary lidi neporadili byste mi nějaké dobré metalové skupiny? těd mám oblíbenou slipknot a chtěl bych nejaké lepší a neznám! díkes *afro*

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ewa*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
To seš na špatný adrese.Tady asi moc metalových fandů nebude...
miljan*
www.metalshop.cz/xLB-slipknot

mazlik*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

jo slipknot je narez to znam, ale to je nu-metal ne metal - no to je jedno, jasne ze ti doporucim

- system of a down (jestli neznas) - hypnotize, mezmerize, toxicity ad. skladby

- avenged sevenfold - city of evil (05), waking the fallen, sounding the seventh trumpet

a jestli chces (jakoze urcite) nejake konkretni skladby na ukazku, zkus od avenged Bad country , od systemu je to jedno :)

tak vic uz asi neporadim, jelikoz metal neposloucham , spis mam radsi punk. snad jsem ti aspon trochu pomohla, no. mej se!

květa*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
No hele co třeba AC/DC, nebo Metallica

25gowron*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
A co treba Helloween?
styx*
Iron Maiden Mě to moc neříká ale kamarád si v tom libude:)
METAL

25gowron*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Spomel jsem si na Soil
METAL #2

bond*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Ja bych ti doporucil asi Hammerfall,Manowar,Megadeth,Korn,Judas priest a samozřejmě už jmenovaný SOAD a Helloween.A jestli chces i naky český tak asi Debustrol,Torr,Calibos a krucipusk.Ostatne koukni na www.houskaaa.webg/... tam si z rockoví a metalový hudební scény určitě něco najdeš.

kiki*

No mě se teda hodně líbí AC/DC, Airon Madein a Metalica... To bych doporučila... Ale Korn sem taky slyšela a je to dobrý...

kiki*
Sem se překlepla... Airon Maiden, Metallica a AC/DC...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]