Nejste přihlášen/a.
Jak se bránit firmě , která nepřebírá poštu v sídle společnosti? Veškerá doporučená pošta - většinou reklamce se nám vrací zpět jako nepřevzaté . Co se s tím dá dělat? Na koho se můžeme obrátit?
Přečtěte si ve smlouvě, jestli tam je řešeno doručování, především tzv. fikce doručení v případě, že jedna ze stran si nepřebírá poštu. Podívejte se znovu do obchodního rejstříku, jestli nemá nové sídlo, zkuste trochu popátrat, jestli není v insolvenci. Jinak si myslím, že takové doručení reklamace je účinné, ale domáhat se jí budete muset soudně, tam doložíte, že jste společnost bezúspěšně kontaktovali. Na takový spor rozhodně doporučuji advokáta. Jo, ještě se v rejstříku koukněte na statutární orgány, např. jednatele, mají tam i svoje adresy a zkuste to poslat přímo jim.
Tak já zas teď řešim ,že firma u které jsem zaměstnaná mi nepřebírá neschopenku a hlavně ani na té adrese nesídlí co má uvedenou jak v živn. rejstříku,tak v mé prac smlouvě. Doporučuju se obrátit na Živnostenský úřad, zkontrolovat zda máte správnou adresu (někdy tam bývají i jiné adresy co normálně na netu tady v registru neuvidíte,ale oni to v záznamu mají. Živnostenský úřad je bude pokutovat,protože ze zákona poštu musí přebírat,pokud ta firma se bude chovat dá stejně ,pokuty budou stoupat. Sice to neřeší vaši situaci,ale je to pro ně nepříjemné. Dál bych postupovala tak,že bych je udala na úřad nevim jak se to jmenuje,tam co chrání nás zákazníky a pomáhají v těchto věcěch jako je reklamace apd,když nechce někdo přijmout reklamaci..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.