Právě jsem se dočetl v časopisu, že W. Matuška má mít v ČR 15 koncertů. Rád bych ten koncert navštívil. Nevím ale kde ani kdy. A na internetu vůbec není možné najít vůbec nic! W. Matuška své stránky nemá, K.T.O. také ne a nějaký server zabývající se komplexně a kompletně koncerty jsem také nenašel.
Ahoj, včera se mi náhodou dostal do schránky leták, a vypadá to, že ty koncerty budou typu a lá zájezd zadarmo, pak hustění,ať si koupíte to co zrovna prodávají a pak zazpívá Matuška pár písní. Samozřejmě to nemusí být jen tyto, to jen píšu, co jsem včera viděla.
waldemarkoncert
Jo, kampak pojedes letos na detsky tabor? Bavi Te se starat o deti? Nejlepsi jsou ty vedouci, ktery se dokazi chovat ke svym sverencum partnersky-rovnocenne (prostě nepovýšeně) tj. kamaradsky a pritom si udrzet respekt, aby je zvladli, jakpak se ti to dari? Ahoj H.!27!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.