Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

The Living Daylights (1987)

Od: jerry* odpovědí: 3 změna:
Do sbirky 007 mi chybi 15. bondovka The Living Daylights (1987). Ani v pujcovne jsem ji nesehnal...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tahy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Zajdi na nejaky pekny portal na Dc++ Stahni a pak uz jen vysmahni. Neni nic jednodussiho. Vim je to nezakonne ale kde posledni moznost legalnosti selhava ...je nutno k"zakopove valce". Nic jineho me bohuzel nenapada. Hodne zdaru:)
1mikef*
Pokud chceš legální cestu nebo nemáš takovou rychlost, aby to bylo přes DC++ proveditelné, tak tuším, že DVD bondovky se tu objevili ve speciálbí edici. Můžeš taky zkusut stránky www.csfd.cz, což je databáze filmotéky, kde je možnost zjistit, jestli někdo z uživatelů toto DVD nevlastní a nenabízí...
deamoniac

www.dvdexpress.cz/

tam jsem ti viděl!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]