Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ex usiluje o mého syna

Od: alina* odpovědí: 1 změna:

prosim muzete mi nekdo poradit kam se mam obratit s prosbou o pomoc ve veci soudu o dite? ziju v brne a mam v peci 5ti leteho synka.Muj ex se rozhodl syna mi sebrat zene to pres socialku a ja jsem bezradna.Na advokata penize nemam a tak shanim napr. nejakou organizaci nebo cokoli kde mi poradi co muzu nemuzu mam nemam atd.jak to v techto pripadech chodi jak se muzu branit a co si muze socialka dovolit protoze se bez sebemensich dukazu evidentne kloni k memu ex a jsem presvedcena ze je vedouci soc. odboru zaujata proti me osobe. Ale mam svazane ruce musim delat co reknou a ja nic nevim. Ex se o syna prvni tri roky absolutne nezajimal a nyni vede boj proti me hlavne z pomsty. jenomze ma praci a ja ne, zije s pritelkyni ktera ma dve deti z predesleho vztahu a ja jsem sama. hraje tu roli i mnoho jinych skutecnosti, zatim se branim uspesne ale psychicky to uz nedavam a ztracim silu.prosim poradte mi, dekuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Obraťte se na občanskou poradnu, která je nejblíže Vašemu bydlišti. Ta je pro občany zdarma a poradí Vám, co a jak. Přidávám odkaz:

obcanskeporadny.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]